Kauno „Žalgiris“ organizuoja pirmąsias kūdikių lenktynes 0

Per kiekvienas namų rungtynes Kauno „Žalgirio“ klubas stengiasi sukurti atmosferą, kurioje žiūrovai galėtų kokybiškai praleisti savo laisvalaikį, grįžti į namus pilni teigiamų emocijų, o kartais net ir ne tuščiomis rankomis.

„Žalgirio“ arenoje per pertraukėles rengiami įvairūs žaidimai, kurių metu lankytojai gali įrodyti savo sportinius sugebėjimus, o artimiausiose rungtynėse „Žalgiris“ kviečia išbandyti savo greitį ir vikrumą kūdikių lenktynėse, kuriose susirungs patys greičiausi, dar nemokantys vaikščioti, tačiau nepriekaištingai ropojantys, mažyliai.

Viskas, ką reikia padaryti – užpildyti registracijos formą, atvykti į vienas iš trijų „Betsafe–LKL“ rungtynių ir sudalyvauti lenktynėse. Pirmosios „Žalgirio“ kūdikių lenktynės įvyks jau kovo 31 d., per „Betsafe–LKL“ susitikimą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Panevėžio „Lietkabelio“, o mažieji ropliukai savo greitį galės pademonstruoti per mačo ilgąją pertrauką. Mažiesiems lenktynininkams reikės pasiekti finišo liniją per kuo trumpesnį laiką, norint patekti į finalą.

Kitos lenktynės numatomos „Žalgirio“ arenoje balandžio 7 d. dvikovoje su Šiaulių „Šiauliais“. Trečias greičiausias ropliukas paaiškės per Kauno sporto halėje vyksiančias rungtynes su Klaipėdos „Neptūnu“. Kiekvienose lenktynėse dalyvaus po 5 vaikus.

Finaliniame etape, kuris vyks balandžio 24 dieną, per Kauno „Žalgirio“ ir Alytaus „Dzūkijos“ komandų ilgąją pertrauką, susirungs penki mažyliai. Kiekvieno etapo pirmosios vietos laimėtojas ir du geriausius laikus parodę ropliukai. Prizus kūdikių lenktynėms įsteigė natūralių ir organiškų grožio produktų gamintojas „L’Occitane“.

Kviečiame visus tėvelius, auginančius mažuosius ropliukus, užpildyti registracijos formą: http://bit.ly/kudikiulenktynesZAL.

Komentarai