Zalgiris starts the semi-finals with a convincing victory 11

Zalgiris Kaunas started the Betsafe-LKL semi-finals series against 7bet-Lietkabelis Panevezys with a confident victory. Andrea Trinchieri’s team started the series at Zalgirio Arena with a 93-72 (33-14, 15-24, 18-22, 27-12) victory.

Brady Manek and Tomas Dimsa each hit a three-pointer early in the game, while Laurynas Birutis scored four points and Keenan Evans scored five in a row to make it 15-6. Demetre Rivers scored five points, Kevarrius Hayes and Dovydas Giedraitis added four points each, Rolands Smits scored from under the basket and Edmond Sumner swished a three-pointer to make it 33-14.

Smits scored again from under the basket, Evans made a two-pointer with a foul, Hayes scored a two-pointer and Tomas Dima converted a free throw, 41-24. Rivers added five points in a row, Evans made two free throws, but the difference was slightly reduced, 48-38.

After the break, Brady Manek made a three-pointer, Sumner had a raid under the basket, Evans scored two more points with a foul, and Birutis dunked it to make it 58-46. Evans was good on a mid-range jumper, Edgaras Ulanovas added four in a row and Lukas Lekavicius scored his first points – 66-60.

Two-pointers by Rivers and Giedraitis and three points by Hayes restored the double-digit lead (73-63), and after two more points by Giedraitis and a three-pointer by Lekavicius, Zalgiris pulled away, 78-63. Birutis scored six points, Ulanovas had five, Sumner scored on the fast break and Lekavicius we perfect from the free throw line, 93-72.

Evans led Zalgiris with 15 points. Rivers and Birutis scored 12 points each to start the best-of-5 series with a win.

Comments

  1. :)

    Sveikinimai puikiai pradejus pusfinalio serija. Dabar reikia neatleist gazo ir butinai imt Lietkabeli isvykoj. Tai is esmes uzdarytu serija, nes pralaimeje namie, panevezieciai jau turbut pradetu galvot apie bronzine serija, kuri jiems butu labai svarbi, galvojant apie kita sezona ir Eurocupa. Ypac jei tektu zaist su wulvom, tiesioginiais savo konkurentais. O Sirvydis ar perdege, ar tiesiog susidure su eurolygine gynyba, bet tai tik parode, kad teks dar laaabai daug zoles apkakot, norint tapt rimtu Eurolygos lygio zaideju.

  2. Dariau,

    kur dingęs tiek laiko? Jau norisi paskaityti ką nors apie inkilus,skiepus ir žinoma apie Ukrainą. Ar jau toks sunkus “pachmielas”?

  3. Darius

    tai nueik ir paskaityk delfi, rytą ar 15min, aš tau ne koks informbiuro. Bet kad jau spirgi iš noro komentuoti, tai ką pats manai apie Ukrainą, kuri liko be prezidento ? Turbūt žinai, kad žydas baigė savo prezidento kadenciją, o nauji rinkimai nebuvo surengti. Įdomu, koks durnius valstybės vadovas dabar jį kviesis pas save į šalį, nes zelios statusas dabar kaip Mykolos iš Lvivo priemiesčio.
    klausyk, o tai koks tų inkilų kur žalgiriečiai kalė likimas, nežinai ? Gal reikėtų organizuoti naują akciją, pvz lopeta Ukrainai. Surinktume jiems lopetų normaliai apsikasti, o tai masiškai bėga iš pozicijų. Oficialiai – persidislokuoja į patogesnes pozicijas.

  4. Drarius dyrka

    Nesityč̣iokt iṣ̌ ducho, jis viska uẓ̌ rimtai tapetuoja :)

  5. Darius

    kratyk ukroskurlį, balvone

  6. Darius

    draugai, bendraminčiai,nekreipkite dėmesio į provokatorius, toluau pasirašinėkite už 4% gynybai, remkite Ohmaną, ieškokite pardavime Žalgirio inkilų ir sirkite uz Žalgirį !

  7. Kaṣ̌ka naujo spaliuk

    Kacapu kekṣ̌ě vis nerymsta :) Iṣ̌ savo budos (inkilo) loja ir loja. Gaila ṣ̌uo nemoka grot ant balalaikos, manau tikrai mums pagrotu ;)

  8. Darius

    žiūriu nuo ukro riavo laižymo net švepluoti pradėjai

  9. Dyrka Drariau

    Tu kada liaudẓ̌iai atsakysi, nesivartes su savo antroko bajeriais. Tai tu daugiau gějus ar leizbietě???

  10. Darius

    Hayeso pražanga puolime vos nekainavo Žalgiriui pergalės, bet jis pats savo klaidą ištaisė. Kai kurie Žalgirio žaidėjai tikrai jau galėtų kalti inkilus, ką jie veikia aikštelėje ir dar Žalgiryje, neaišku.

  11. Paskutiniam

    O gaidẓ̌io leizbě parašě komentara, gaila neskaič̣iau.