Kauno „Žalgiris“ kviečia sirgalius prisidėti tobulėjant 5

Siekdamas užtikrinti dar geresnę aistruolių patirtį „Žalgirio“ arenoje ir už jos ribų, Kauno „Žalgirio“ klubas savo gerbėjus kviečia sudalyvauti tyrime.

Šio tyrimo tikslas – dar geriau pažinti ištikimiausius Lietuvos čempionų sirgalius ir ne tik patenkinti, bet ir viršyti jų lūkesčius.

Pirmasis tyrimo etapas – anketinė apklausa, kurią užpildyti užtruks iki trijų minučių. Ši apklausa padės nustatyti sirgaliaus tipą, atsižvelgiant į jo poreikius ir palaikymo išraišką. Taip aistruoliai bus suskirstyti į kelias grupes – ekspertus, susitapatinusius, pramogautojus ar sofos fanus. Vėliau iš kiekvienos grupės bus atrinkti po keletą atstovų gyvai diskusijai, kurios metu bus gilinamasi į sirgalių poreikius, lūkesčius ir pagrindinius motyvatorius.

„Kiekvieną dieną ieškome galimybių dar labiau įtraukti savo gerbėjų bendruomenę į rungtynes ir viską, kas sukasi aplink jas, todėl norime dar labiau įsigilinti į tai, kokio tipo aistruolių turime daugiausiai, ko jie tikisi iš mūsų ir kaip galėtume tai išpildyti“, – sakė „Žalgirio“ komunikacijos direktorė Akvilė Dagilytė.

Į Kauno „Žalgirio“ parengtą apklausą atsakyti galite paspaudę čia: https://zalgiris.typeform.com/to/Gc76PYfb.

Komentarai

  1. Kručkauskas

    Nelabai jums čia gaunasi ką nors pagerinti. Visų pirma reikia žiūrėti kaip pritraukti sirgalius į areną.
    Viskas turi būti daroma, kad sirgaliui būtų patogiau, kad jis norėtų eiti į areną. Dabar viskas atvirkščiai:
    – rūbines apmokestinot
    – parkavimą apmokestinot
    -alų įsinešti į arenos vidų tik teoriškai neleidžiama. Tenka vaikščioti po smirdinčias balas tarp kėdžių ir žiūrėti, kad kas už kaklo nepripiltų. Visa tai sumuojasi ir atstumia.

  2. ....

    Reiktų kažkaip labiau žmones pritraukti prie GWB. Dabar jų yra per mažai užvesti arenai. Dauguma arenoj tik sėdi alaus pilvus apsikabinę ir nieko nedaro.

  3. Darius

    rūbinė bent man ne problema, alaus arenoje negeriu, nes myžalas, o ne alus, parkingas reikalas išsprendžiamas, jei jau važiuoju, randu kur įkišt tą mašiną. Man problema yra tai, kad manęs, mostelėjus dulkio nutarimu, tiesiog neįleidžia į areną, nes nesileidžiu į save marmalo. Dabar galėčiau eiti, bet kas žino, kaip bus rudenį ? Vėl tikrinsite šūdpasius.

  4. Dainius

    Kalbant apie LKL, bilietu kainos is kosmoso srities. Su sunum ateit sekmadieni praleist varzybose: 30-50 euru normaliose vietose. Per TV arena pustushte. Padarykit po 5 eur – atsiras ir tas jusu svajojamas „engagement’as“. Bet suprantama, kai pagrindinis tikslas numelzt max euru is „fano“, tai normalu. Ypac dar tokiam shud..nam sezone. Galvokit.

  5. Mindaugas

    Būkit geri, ištaisykit klaidas anketoj. Ačiū.