Kaune trečią kartą bus rengiami „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymai 0

3840x530

Kovo pradžioje Kaune vėl bus galima fiksuoti padidėjusią trenerių iš užsienio koncentraciją – į Lietuvos krepšinio sostinę grįžta „Žalgiris Coaching Clinic“ trenerių mokymai.

Pirmą kartą 2019-aisiais vykę mokymai sulaukė pasisekimo ir vėl buvo organizuojami pernai, kai juose dalyvavo daugiau nei 20 trenerių iš įvairių užsienio šalių.

Šio sezono mokymai Kauno mieste vyks kovo 28–31 dienomis, o pagrindinis jų tikslas – pristatyti „Žalgirio“ organizaciją ir joje sukurtą krepšinio piramidę.

Kaip ir ankstesniais metais, pažintis bus vykdoma nuo pat „Žalgirio“ krepšinio akademijos iki pagrindinės „Žalgirio“ komandos.

Mokymų dalyviai gyvai stebės Kauno „Žalgirio“ krepšinio akademijos, „Žalgiris-2“, „Žalgiris-3“ ir pagrindinės komandos treniruotes. Dalyviai klausys paskaitas apie „Žalgirio“ krepšinio piramidės struktūrą bei pagrindinius principus. „Žalgirio“ direktoriaus pavaduotojas Paulius Jankūnas pristatys pagrindinės komandos užkulisius.

Be to, su „Žalgirio“ atletinio rengimo programa mokymų dalyvius supažindins pagrindinės komandos fizinio parengimo treneris Sigitas Kavaliauskas, specialiais pranešėjais bus Bostono „Celtics“ klube dirbantis Benas Matkevičius ir buvęs Danijos rinktinės treneris Erezas Bittmanas.

Dalyvių taip pat lauks turas po „Žalgirio“ areną, paskaitos apie „Žalgirio“ krepšinio akademijos veiklą ir kitus dalykus.

Kaip ir anksčiau, mokymų dalyviai gyvai stebės Kauno „Žalgirio“ krepšinio akademijos, „Žalgiris-2“, „Žalgiris-3“ ir pagrindinės komandos treniruotes. Beje, po vienos iš pagrindinės „Žalgirio“ komandos treniruočių stebėjimo, dalyviams į klausimus atsakinės patys „Žalgirio“ treneriai.

Po užsiėmimų ir paskaitų visi dalyviai kartu stebės net dvejas Kauno „Žalgirio“ Eurolygos namų rungtynes. Kovo 29 dieną į Kauną atvyks „AS Monaco“, o paskutinę mėnesio dieną – Valensijos „Basket“.

Norintys dalyvauti „Žalgiris Coaching Clinic“ mokymuose kviečiami registruotis čia.

Komentarai