K.Evanso netekęs „Žalgiris“ užtikrintai įveikė „Fenerbahce“ (VIDEO) 6

Kauno „Žalgirio“ (9/8) krepšininkai pergalingai užbaigė pirmą Eurolygos reguliariojo sezono ratą. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 86:66 (21:15, 20:15, 26:10, 19:26) įveikė Stambulo „Fenerbahce“ (10/7) ekipą.

Dvikovą sunkiu dvitaškiu pradėjo jau pačioje rungtynių pradžioje traumą patyręs Keenanas Evansas, du baudų metimus realizavo Edgaras Ulanovas, o Ignas Brazdeikis ir Rolandas Šmitas surinko po keturis taškus – 12:8. Laurynas Birutis taip pat pasižymėjo keturiais taškais, I.Brazdeikis smeigė tritaškį, o kėlinio pabaigoje metimą puskabliu įmetė E.Ulanovas – 21:15.

Tomas Dimša pataikė iš vidutinio nuotolio, netaiklų komandos draugo metimą pataisė E.Ulanovas, o T.Dimša dar pataikė tritaškį atšokęs nuo varžovo – 28:23. L.Birutis įdėjo iš viršaus, R.Šmitas du taškus įsirašė nuo baudų metimo linijos, Lukas Lekavičius pasižymėjo šešiais taškais, o Arnas Butkevičius pataikė labai tolimą tritaškį – 41:30.

I.Brazdeikis įmetė dvitaškį, L.Birutis iš po krepšio pelnė keturis taškus, o T.Dimša paleido tris taiklius tritaškius – 56:31. L.Birutis iš viršaus įdėjo ir su varžovo pražanga, I.Brazdeikis dvitaškiais užbaigė dvi atakas iš eilės, o E.Ulanovas pridėjo keturis taškus – 67:40. 

L.Lekavičius švystelėjo tritaškį, iš po krepšio sėkmingai atakavo I.Brazdeikis, pirmuosius savo taškus įsirašė Dovydas Giedratis, o L.Birutis taškus pelnė po puolime atkovoto kamuolio – 76:52. Baudos metimą realizavo ir galingu dėjimu iš viršaus krepšį sudrebino Kevarriusas Hayesas, atšokęs nuo varžovo dvitaškį įmetė I.Brazdeikis, pirmus savo taškus pelnė Karolis Lukošiūnas, o pergalę trimis pelnytais taškais įtvirtino T.Dimša – 86:66.

„Žalgiris“: I.Brazdeikis 17, T.Dimša 17, L.Birutis 15 (6 atk. kam., 3 per. kam.), E.Ulanovas 10 (5 atk. kam.), L.Lekavičius 9, R.Šmitas 6 (6 atk. kam.), K.Hayesas 3, A.Butkevičius 3, K.Evansas 2, D.Giedraitis 2 (3 per. kam.), K.Lukošiūnas 2, M.Krivas 0.

„Fenerbahce“: D.Bookeris 10, C.Edwardsas, J.Motley 8.

Komentarai

  1. Samb

    Su pergale visus zaidimas patiko siandien turkai aisku buvo plana pasidare ant Evanso tam iskritus nezinojo ka daryti aisku gaila Evanso bet dabar jau reikia dvieju zaideju ir gerai butu kad nelaukt black friday

  2. ....

    Pažiūrėjus su kokiais žaidėjais žaidžiam, tai kažkoks kosmasas, kaip išvis dar laimėt sugebam. Atrodo vargsta, kažką gimdo, nu bet mistiniu būdu veikia 😀

  3. Darius

    po praeitu rungtyniu buvau nusivyles Biruciu, kad dvejoja mesti jam ar deti, bet siandien Laurynas suzaide geriausias savo rungtynes Eurolygoje, i ritma pagaliau grizo Brazdeikis ir labai gerai suzaide Dimsa. Bet jeigu Evansui truko achilas, tai laukia labai sunki ateitis Eurolygoje. Siandien visi mobilizavosi, bet ateity varzovai Zalgiri be Evanso stipriai baus

  4. Kiesa

    Tas su taškiukais tai besmegenis. Nunepyk , bet rašai pievas

  5. 709

    Visus su puikia pergale! Jei ne Ewanso trauma tai superinis vakaras. Sekmes ir sveikatos jam.

  6. Sigis

    Xui motiejus ka pirks saibas sau krauna pries krize baisine