Išvykoje nusileista Eurolygos čempionams (VIDEO) 17

Kauno „Žalgirio“ (12/10) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos 22-ojo turo rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Stambule rezultatu 70:80 (16:16, 12:22, 21:17, 21:25) nusileido „Anadolu Efes“ (11/11) ekipai.

Pirmame kėlinyje Kauno komandą į priekį vedė Edgaras Ulanovas, Ignas Brazdeikis ir Kevarriusas Hayesas, pelnę po keturis taškus – 12:8. I.Brazdeikis dar dukart pataikė iš vidutinio nuotolio, bet po pirmojo kėlinio rezultatas buvo lygus – 16:16.

Lukas Lekavičius smeigė tritaškį, I.Brazdeikis įdėjo iš viršaus, E.Ulanovas įmetė dvitaškį, bet jau teko vytis varžovus – 23:29. I.Brazdeikis taikliai metė iš toli, po puolime atkovoto kamuolio dar vieną dviejų taškų vertės metimą realizavo E.Ulanovas, o skirtumas dar labiau išaugo – 28:38.

Po pertraukos aštuonis taškus iš eilės surinko I.Brazdeikis, o po septynių E.Ulanovo taškų skirtumas sumažėjo – 43:46. I.Brazdeikis įmetė baudos metimą, Achille Polonara realizavo du, o Tomas Dimša taikliai atakavo iš toli – 49:55.

Dvitaškį įmetė T.Dimša, penkiais taškais pasižymėjo Rolandas Šmitas, o I.Brazdeikis taikliai metė iš toli – 59:69. Po metimą iš po krepšio įmetė K.Hayesas ir T.Dimša, penkis taškus pridėjo L.Lekavičius, o po Arno Butkevičiaus baudų metimų komandas skyrė vos du taškai – 70:72. Tiesa, per likusią pusantros minutės, kauniečiai taškų nepelnė ir pripažino Eurolygos čempionų pranašumą – 70:80.

„Žalgiris“: I.Brazdeikis 25, E.Ulanovas 15 (2 per. kam.), L.Lekavičius 8, T.Dimša 7, K.Hayesas 6 (6 atk. kam., 2 blk., 2 per. kam.), R.Šmitas 5, A.Polonara 2, A.Butkevičius 2 (2 per. kam.), D.Giedraitis 0, L.Birutis 0, K.Lukošiūnas 0. 

„Anadolu Efes“: W.Clyburnas 19, B.Dunstonas 12.

Komentarai

  1. 709

    Pralaimejom cempionams,o ne PAO. Na bet dar turim rungtyniu kuriuose reikia iskovoti pergales.

  2. j

    sugriuvus visai komandele, barstys taskus dabar i kaire ir desine..

  3. Fanas

    For example: Karolis Lukosiunas: 25 years, 4 seasons, 0,0 defense and 0 pts, Sniper !!! Dentmon was criticized at the time for scoring a lot of points but not contributing to the defense !!! Giedraitis 22 years, 1. season, comes from some injuries, has no game practice, OK it´s normal, came in against Panathinaikos, mad 2 turnovers and out, got no minutes against Wolves, comes in against Efes, makes 1 turnover and 1 foul and out. How is this young man supposed to gain match practice?

  4. Aha

    O dar tik prieš savaitę svaigo kažkas apie kažkokius TOP8 ir net final four. Bet Žalgiriukas atėjus metui, kaip visada parodo savo tikrą veidą ir pasirūpina, kas grižtumę į realybę. Paskutiniai lūzeriai jie yra, nieko iš jų nelikę. Ir tegul pataupo, Tailoro jau po sekančių rungtynių nebereikės. Aišku nebent tas LKL čia kažkam dar įdomus.

  5. Fanas

    Niekaip nesuprantu, ką komandoje veikia totalus šūdo gabalas Lukošiūnas – bl.. visiškai neįgalus, impotentas visose aikštės vietose. Gynyboj didelė skylė, nieko nesugeba, pulti nemoka, be trajako daugiau nieko neturi, koks jis po velnių snaiperis, jei pataikyt sugeba tik kas 10-15 rungtynes ?? Kam toks tranas išvis reikalingas, visur pastoviai nepatenkintas, mesti jį nafik lauk ir kuo greičiau. Sėdi toks subingalvis, pinigus siurbia, o nauda minusinė. Aišku kosmoso neuždirba, bet išmetus jį lauk, vis liktų keli eurai kad ir laikinai, kokiam mėnesiui įžaidėją paimt, pabandom mėnesį kol Teiloras grįš ir užtektų. Bet tas šūdas Lukošiūnas tam trukdo

  6. Fanas

    …Giedraitis not agains Wolves—> against CBet. sorry

  7. BBD meras

    Sveikinimai Žalgiriui bent jau už tai, kad pavyko išvengti išniekinimo. Po Jonavos išdulkinimo, galvojau bus daug blogiau.

  8. abc

    polonara 2 taskai, va cia tai papildymas. komanda nors silpnesne bet kol kas renka ta pacia vargana statistika kaip ir efese, jei taip ir toliau tai po sezono pats prasysis paliekamas

  9. Pagarba

    Po labai prastu runktyniu su Pao bent jau su Efes nesugriuvom sukovojom iki galo net kai budavo +11 Zalgiris grizdavo aisku Brazdeikio geriausios runktynes Eurolygoje bet dvieju zaideju neuztenka pergalei laimet nors pozityvo buvo sansas kai buvo 70-72 ir vaikiskos klaidos apmaudzios Efes 6 taskai is eiles

  10. Pagarba

    Tokiais momentais kai buvo 70-72 truko Evans ar Tayloro aisku Dimsa pabaigoje tik aktyvesnis buvo O truko Smits geresnio zaidimo momentais Lekavicius isove

  11. Darius

    Po Evanso traumos Zalgiris tapo labai pazeidziamas, naujas izaidejas iskrito taip ir nespejes apsilti koju, todel dabar visos komandos atakuos Zalgirio mazus. Giedraitis nera eurolygos lygio, Lukas nepaveza, Dimsa vargsta ne savo pozicijoje. Su Kalnieciu buvo atsisveikinta. Su tokia gyneju linija bus labai sunku iskovoti pergaliu. Plius 3 rungtynes is eiles visai dinges musu juodadarbis arkliukas Butkevicius, jo tarsi nera aiksteleje. Jei vyrai kovos, kazka iveiks, jei plesysis ir nepames galvos. Laukia sunkus vasaris. Per si men labai svarbu stipriai nenukrist zemyn, nes 8 liks tik svajone

  12. Maksvytis

    Kiekviena karta kartos truko kokybes gaila kad kokybes trukumas trukumas mums kainavo pergale kaip netruks kokybes jei neturim tikro izaidejo lemiamais momentais

  13. Del Giedraicio

    Tai reikejo skolint Giedraiti dar nera lengva Eurolygoje mazai naudos per savo minutes

  14. Fanas2

    Nekiekvienas runktynes Lukociunas gauna min aisku siendien Maksvycio isleidimas Lukociuno nepasiteisino

  15. Saulius

    Kažin Lukas gali žaisti krepšinį ?

  16. Zzz

    Kazys visiškai nemoka išnaudoti Luko. Tas matėsi tiek rinktinėj tiek čia. O dabar žmogus ir psichologiškai nusodintas. Ir tas Dimšos priverstinis kišimas, nors naudos iš jo tik kas penktas rungtynes. Aišku šiuo metu ir pasirinkimo nelabai turim, bet vaizdelis liūdnas ir nepanašu, kad kas pasitaisys.

  17. Darius

    sutinciau, kad neisnaudoja Polinaro, bet kad neisnaudoja Luko, nesutinku. Lukas yra izaidejas ir turi vadovauti atakai, bet ji paspaudzia ir jis dingsta. Daejom iki to, kad Lukas nubega i puolima ir stovi, o kamuoli i ataka varosi Brazdeikis. Evansas niekada nebutu taip zaides, rimtas izaidejas pasiima kamuoli ir jam dzin tas spaudimas.