„Žalgiris“ atsisveikino su trimis krepšininkais 14

Artėjančio sezono komplektacijos darbus jau pradėjęs Kauno „Žalgiris“ atsisveikino su trimis krepšininkais.

Kitame sezone žaliai baltų marškinėlių nevilkės Karolis Lukošiūnas, Edmondas Sumneris ir Demetre Riversas. Pasibaigus sutartims, žaidėjai ieškosis naujų karjeros stotelių.

Visi trys krepšininkai prie Kauno komandos prisijungė jau sezono metu – E.Sumneris atvyko lapkritį, K.Lukošiūnas – vasarį, o D.Riversas – balandį.

28-erių E.Sumneris debiutiniame Eurolygos sezone fiksavo 6,9 taško, 1,1 atkovoto kamuolio ir 1,8 rezultatyvaus perdavimo vidurkius, aikštėje praleisdamas po kiek daugiau nei 13 minučių.

Vietinėse kovose rodikliai E.Sumnerio buvo solidesni – po 10 taškų, po 2 atkovotus kamuolius ir po 2,8 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

„Betsafe-LKL“ kovoms prie žaliai baltų prisijungęs D.Riversas per beveik 16 aikštėje praleidžiamų minučių vidutiniškai pelnė po 8,4 taško, atkovodavo po 2,4 kamuolio ir atlikdavo po rezultatyvų perdavimą per rungtynes.

Tuo metu į komandą sugrįžęs K.Lukošiūnas spėjo sužaisti vos dvejas rungtynes ir patyrė traumą.

Kauno „Žalgiris“ krepšininkams linki sėkmės tolimesnėse karjerose.

Komentarai

  1. Stpruolis

    Tai taip iseina, kad uzpakaly krapstes ir nieko komandai visa sezona nedaves Hayesas lieka? Rimtai?

  2. ^^

    pagal gandus turetu but 3 centrai, naujas ir hayes su biruciu.

  3. Tomas

    Dimsa ir heysa ir lauk

  4. Kodinis

    Kosmonautai, euru isleido belekiek ir lkl nelaimejo.
    Vadovybe total fail. Kazy ismete, nors realiai be keliu impulsu nieko Italas nepadare. Aisku svarbiau italui moketi 800k eur o Kaziui 150k ir mest lauk. 😂😂😂

  5. Zalgirinis

    Nusivilimas visiskas sezonu, kam Trinchieri reikalimgas brangus buvo, dar plius asistentas aisku eur gerus gauna. Zaideju papildomu prisieme bet nei vienas netempia lygio Eurolygos. Jeigu pirkti tik LKL laimeti tai uztektu ir vietiniu heroju alkanu titulu.
    Jankunas visiskai failina, kitas sezonas su Italu ir Jankunu turetu buti paskutinis.
    Geresniu rezultatu su tokia vadyba nepasiekti ir dar asistentas pas Adomaiti isvaziavo geriausias. Aiskeja, kad Zalgirio perspektyvos ilgalaikes nera, busime vidutiniokai ir paskutines eiles komandele, kuri svajoja tik i ikrintamasias patekti bet ir iki ju toli. :)
    Speju lankomumas turetu ziemos viduryje sumazeti ir sold out pasibaigti.
    Italas verkslens kad ne jis kaltas o zaidejai, galiausiai Itala ismes ir vel dainele is naujo. 😆😆😆

  6. :)

    Ir vėl trizniu komentarai

  7. Darius

    rimtai Kauno melagis makaronui 800 štukų mokės ? O dar Ulanovui 620. Jie matyt tikisi gerokai numelžti tas avis, kurios vis dar pėdins į areną mekenti kaip jiems nerūpi nei žaidimas, nei rezultatai.

  8. Naujiena

    Dariui Zalupinkui neturėtu rupėti arenos lankomumas. Geriau eik pripučiama matrioška toliau drožt.

  9. žluges sekantis sezonas

    kaip mes be snaiperio Lukošiuno

  10. Zalgiris

    Nereik Kevarrius Hayes su Trim atsisveikino tai dabar suretu su Kevarrius Hayes paaisketi

  11. Vardas

    Dar reiktu atsisveikint su trim, ir taip proporcingai – 1 lietuviu ir 2 USA

  12. gg

    riversa galejo ir palikt, geras atsarginis kuris ne kazka tekainuoja, jei jau zada turet tiek treneriu, tikrai galima pagalvot ir apie gilesne sudeti.

  13. ispudis

    su ta komlektacija nereikia skubeti.vis tiek rudeni reikes perkomlektuoti.gal tik algas visiems reiketu mazinti.jie juk pralose tris katus mazesnio biudzeto komandai.o eurolygoje ar 13 ar15 vieta ,jokio skirtumo

  14. .

    Paskelbkite ir tą „Thank you, Keenan Evans“, kad pagaliau baigtųsi Evanso „Žalgiryje“ era ir tema. Juk puikiai žinome, kad išėjo į „Olympiacos“.