„Žalgirio“ gerbėjų klubui – ketveri 0

Kauno „Žalgirio“ gerbėjų klubas vakar atšventė savo ketverių metų gimtadienį. Neoficialiai Lietuvos čempionų fanų klubas gyvuoja jau 18 metų. Šiuo metu organizacijoje yra šimtas ištikimųjų „Žalgirio“ fanų, kurių skaičius su kiekvienais metais vis auga.

Kauno „Žalgirio“ gerbėjų klubo nariai visada stengiasi kuo daugiau laiko praleisti su savo komanda, jie nuolat stebi mylimo klubo pasirodymus krepšinio aikštėse ir užkulisiuose, nori būti kuo arčiau žaidėjų, stebėti pasikeitimus bei džiaugtis žalgiriečių pergalėmis. „Žalgirio“ gerbėjų klubas renkasi ne tik Kauno sporto halėje, tačiau kartu su komanda važinėja po įvairius Lietuvos miestus bei Latviją ir Estiją. „Dabar planuojame važiuoti į Italiją, kur „Žalgiris“ žais Eurolygos rungtynes su Trevizo „Benetton“. – sakė klubo prezidentas Ričardas Petrauskas.

„Stengiamės suvienyti visus „Žalgirio“ gerbėjus, kad visi kartu nors dalelę savęs galėtumėme atiduoti mylimai ekipai ir prisidėti prie Lietuvos čempionų pergalių. Kolkas mes esame labai patenkti žalgiriečių rezultatais.“ – pripažino R. Petrauskas.

Gimtadienio šventėje dalyvavo „Žalgirio treneris G.Krapikas ir UAB „A.Sabonio Žalgirio krepšinio centro“ valdybos pirmininko pavaduotojas Gediminas Navikauskas.

Kauno „Žalgirio“ klubo atstovai ne tik linkėjo ilgų gyvavimo ir klestėjimo metų. Gerbėjų klubo nariai buvo nudžiuginti ir dovanomis – įvairia klubo atributika. Žalgiriečių fanai savo ruožtu vaišino svečius tortu, kurį puošė keturios žvakutės. „Labai malonu, kad tarp klubo ir fanų nebeliko sienos, kad prasidėjo draugiškas bendravimas ir bendrumas. Mes dabar jau nesame dvi visiškai atskiros organizacijos, norėtume, kad ir toliau tokie santykiai išliktų. Norime apie komandos reikalus žinoti ne tik iš laikraščių ar gandų, bet iš „Žalgirio“ atstovų. Mums svarbu žinoti ne tik rezultatus ar bendrus dalykus, bet ir įvairias smulkmenas, susijusias su žalgiriečių gyvenimu, komandos mikroklimatu „ – teigė R. Petrauskas.

Kauno „Žalgirio“ treneris G.Krapikas taip pat pasidžiaugė, kad užsimezgė glaudesnis ryšys tarp klubo ir jo fanų. „Nuo šiol stengsimės daryti viską, kad tokie susitikmai taptų gražia tradicija. Sudarėme tokią žodinę sutartį. Šventės metu aptarėme „Žalgirio“ reikalus, pakalbėjome apie žaidėjus. Norėtųsi, kad mūsų gerbėjai būtų geriausiai informuoti, kad žinotų realią situaciją, problemas ir suprastų komandos politiką, matytų ne tik išorę, bet vidų. Ne vien tik džiaugtųsi pergalėmis, bet ir suprastų, dėl ko įvyksta nesėkmes ir jas atleistų.“ – sakė „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas. „Fanai yra didžiulė jėga, mes dėl jų žaidžiame ir negalime būti vieni be kitų. Mūsų gerbėjai yra svarbi „Žalgirio“ dalis“ – pripažino G.Krapikas. Treneris pažadėjo, kad panašūs susitikimai, kuriuose dalyvaus ir Kauno klubo žaidėjai, vyks periodiškai.

„Žalgirio“ gerbėjų klubas buvo patenkintas bei maloniai nustebintas nuoširdžiu bendravimu ir Lietuvos čempionams linkėjo kuo daugiau pergalių.

Komentarai