#TimeOutŽalgiris iš Milano – nuo sutiktos P.Jankūno dėstytojos iki vietinių sirgalių simpatijų žalgiriečiams 5

Ketvirtadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Milane kovojo Eurolygos rungtynėse su šeimininkų „AX Armani“ klubu. Rungtynių užkulisiuose Lietuvos ir Italijos krepšinio sirgalius kalbino į Italiją su žalgiriečiais nuskridusi „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris kūrybinė grupė.

Šįkart į Italijos madų sostinę Lietuvos krepšinio sirgaliai atvyko iš itin skirtingų kampelių. Laidos vedėja Dalia Belickaitė sužinojo, jog žalgiriečius palaikę lietuviai atkeliavo iš Šiaurės Airijos, Airijos, Liuksemburgo, Belgijos ir kitų vietų.

Tribūnose Milane pavyko sutikti net buvusią „Žalgirio“ kapitono Pauliaus Jankūno dėstytoją VDU universitete.

„Žalgiris“ vienija, – kalbėjo kalbinta aistruolė. – Beje, „Žalgiryje“ žaidžia mano buvęs studentas Paulius. Pauliui linkėjimai iš VDU. Džiaugiuosi, kad turėjau tokį studentą.“

Italijos krepšinio sirgaliai nedisponavo didžiulėmis žiniomis apie „Žalgirį“, tačiau visgi išskyrė kelis pavojingiausius ir savo mėgstamiausius žalgiriečius.

„Ne daug ką žinau apie „Žalgirį“. Tiesiog žinau, kad „Žalgiris“ gerai žaidžia krepšinį. Vienas mano mėgstamiausių žaidėjų – Aaronas White‘as. Jis gerai deda į krepšį. Galbūt pavojingiausias – Brandonas Daviesas, nes jis didesnis nei visi kiti Milano žaidėjai. Jis labai fiziškai stiprus“, – kalbėjo vietinis sirgalius.

Komentarai

  1. Darius

    Zaidimas prasideda nuo gynybos, Saras sako, kad taike 3 gynybos sistemas, o 4 kel neveike nei 1. As turiu atsakyma, neveike del to, kad kai kurie blogai ginasi 1 pries 1. Kas gerai ginasi ? Gerai ginasi tas, kuris yra staigus, stiprus, soklus, koordinuotas, pasakys daugelis. Bet to neuztenka, pirmiausia reikia tureti smegenu ir skaityti zaidima, nuspeti priesininko veiksmus, neduoti jam naudotis savo koziriais, pvz neleisti eiti i stipriaja puse. Jeigu zaidejai gerai ginasi 1 pries 1, tai uztenka ir 1 gynybos sistemos. Deja, kai kurie zalgirieciai 1 pries 1 ginasi blogai. Tada lieka komandine gynyba, bet ir cia kai kurie visiski profanai. Ginasi kaip nukrite nuo medzio. Pvz kodel mums Milano puolejas jugas mete kelis kartus laisvas is eilutes ir net nepasokes ? Niekas jo nedenge. 1 kart atleistina, bet gavom kelis tokius. Arba imkim Ulanova, jis dengia Kuzia. Kuzia prie tritaskio apgaulingu judesiu imituoja metima, Ulanovas iskart pasoka ir Kuzia tuoj pat nusivaro kamuoli po krepsiu, o Ulia lieka uz nugaros. Kokia gali veikti sistema, jei Ulia neturi smegenu ? NEGALIMA SOKTI PRIES METANTI TRITASKI TOL, KOL JIS NESUMUSE KAMUOLIO ! ISIDEK TAI I SAVO DURNA GALVA, ULIA. Galima sokti tik 1 atveju, jei tas metimas atliekamas paskutine atakos sekunde. Zodziu, kadangi kai kurie nemoka gintis 1 pries 1, bus suds. Vaikiskos klaidos.

  2. delfi

    Eurolyga siemet negailestinga zalgirio pergaliu kreive drastiskai smigo zemyn

  3. ...

    Dariau cia straipsnis apie ziurovus o ne apie komanda, o tu kritikuoji komanda ir mokini ja zaist!

  4. Todėl

    Kad Darius yra asilo beretė. Jam smegenų sifilis, 4 – ta stadija. Amen ilgaausiui Dariui. Bet jis galvoja, kad yra kiets. ??.

  5. Aha

    Nesuprantu, kuo uzkliuvo Dariaus komentaras. Zmogus normaliai issake savo pastebejimus. Koks skirtumas, po kokiu straipsniu jis tai padare. Cia Zalgirio puslapis, tai ir diskutuojam apie viska, kas susije su Zalgirio komanda – sirgalius, zaidejus, trenerius, zaidima… Ar cia kazkas cenzorium pasijuto?