Mačo su „Herbalife“ išvakarėse Š.Jasikevičius vardijo traumuotų žaidėjų sąrašą (VIDEO) 4

Rokas Liolaitis, Krepsinis.net

Kauno „Žalgiris“ rengiasi dar vienam Eurolygos mačui – ketvirtadienį „Žalgirio“ arenoje priims pastaruoju metu stringančią Gran Kanarijos „Herbalife“ ekipą.

Kol „Žalgirio“ treniruočių salėje ant laiptų dirbo kojas stiprinęs Nate‘as Woltersas, su žurnalistais bendravęs strategas Šarūnas Jasikevičius vardino savo komandos praradimus ir varžovų stovyklos peripetijas.

– Nate‘as Woltersas dirba ant laiptų, kokia yra jo situacija?
– Žmogus dirba, stengiasi, bet ir namuose reikia kaip nors ant laiptų užlipti. Jei laiptais lipa, nereiškia, kad žais. Antanui Kavaliauskui atlikti pakartotiniai tyrimai rodo, kad dar yra lengvas blauzdos įplyšimas, ir jis žaisti ketvirtadienį negalės.

– O kokia kitų žaidėjų situacija?
– Paulius negalės žaisti, Rokas Jokubaitis vakar gavo traumą, nežinome, ar galės žaisti. Dabar galvojame, Masiulis ar Maskoliūnas į sudėtį eis.

– Apie varžovų komandų, devyni pralaimėjimai paeiliui, kaip jie pastaruoju metu atrodo?
– Toks jausmas, kad bando pakeisti komandą, gal kažkiek pergalių iškovoti Eurolygoje ir paskui išsaugoti vietą ACB. Tikrai, komanda yra kitokia. Sugrįžta traumuoti žaidėjai, Radičevičius, Hannah, prisijungia naujas žaidėjas Wiley iš Australijos. Yra kitų traumuotų… Labai sunku suprasti, su kuo jie atvažiuoja, kuo žais. Keičiasi komandos veidas. Vietoje trijų aukštų „centrų“ startuoja Wiley, kuris yra ketvirtos pozicijos žaidėjas, tikrai netipiškas „centras“. Keičiasi situacija, bet tikrai nesikeičia tai, kad komanda įspūdingai bėga į greitą puolimą, meta daug tritaškių. Tai ir bus pagrindiniai aspektai.

3840x530px_zal-bask

Komentarai

  1. 709

    O kodel Masiulis ar Maskoliunas? Manau pats Sarunas labiausiai tiktu izaist kamuoli ir nereiktu generolo aiksteleje! PS Cia pokstas nuotaikai praskaidrinti.

  2. kosmaras

    bet del roko jokubaicio tai cia retas atvejis niekad traumu neturejes tai dar ir jis iskrito su ciurna

  3. sekmadieni

    bent jau woltersas zais jankunas atrodo atsigavo ir vel pakirto neveltui su neptunu nezaide nors rase suteike polsio

  4. is

    kur zinai kad zais sekmadieni? O jankunui reiktu jau kojas pradet teipuot nes byra vos tik pajudejes.