„Žalgiris“ namuose nepasigailėjo Stambulo „Fenerbahce“ (VIDEO) 20

Dvigubą Eurolygos savaitę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai užbaigė įspūdinga pergale. Martino Schillerio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 99:62 (24:7, 27:24, 30:16, 18:15) sutriuškino Stambulo „Fenerbahce“ ekipą.

Rungtynes taikliu tritaškiu metimu pradėjo Artūras Milaknis, iš viršaus į krepšį kamuolį įdėjo Nigelas Hayesas, o Thomasas Walkupas pataikė iš toli – 8:2. Po minutės pertraukėlės A.Milaknis pataikė iš po krepšio, Joffrey Lauvergne pridėjo du taškus su pražanga, o kitoje atakoje sudrebino krepšį dėjimu – 15:2. Baigiantis atakai skirtam laikui pirmuosius savo taškus pelnė Marius Grigonis, iš po krepšio pataikė Augustine‘as Rubitas, du baudų metimus sumetė Rokas Jokubaitis, o kėlinio pabaigoje tritaškį smeigė Lukas Lekavičius – 24:7.

Antrojo ketvirčio pradžioje taškus pelnė į aikštę tik žengęs Martinas Gebenas, o po tritaškį smeigė M.Grigonis ir A.Rubitas – 32:11. Tolimą metimą realizavo N.Hayesas, po varžovo nesportinės pražangos du baudų metimus sumetė L.Lekavičius, o A.Rubitas pridėjo dvitaškį su pražanga – 40:13. „Žalgiris“ pralaimėjo atkarpą 0:9, tačiau tada po tritaškį smeigė R.Jokubaitis ir A.Milaknis – 46:27. Po dar vienos minutės pertraukėlės du taškus su varžovo pražanga dar kartą pelnė A.Rubitas, o M.Grigonis pataikė iš vidutinio nuotolio – 51:31.

Po pertraukos po tolimą metimą realizavo A.Milaknis ir N.Hayesas, J.Lauvergne pridėjo du taškus su varžovo pražanga, o T.Walkupas tritaškiu padidino kauniečių pranašumą iki trisdešimties taškų – 63:33. Penkis taškus iš eilės surinko M.Grigonis, A.Rubitas pataikė iš vidutinio nuotolio, o L.Lekavičius ir R.Jokubaitis pataikė po tritaškį – 76:40. Kėlinio pabaigoje penkis taškus iš eilės surinkti dar spėjo A.Rubitas – 81:47.

Paskutinį ketvirtį keturiais pelnytais taškais pradėjo M.Gebenas, iš toli pataikė Karolis Lukošiūnas, tas pats M.Gebenas dar pataikė iš vidutinio nuotolio, o Paulius Jankūnas pelnė pirmuosius savo taškus – 93:59. N.Hayesas pataikė iš toli, dar du taškus pridėjo M.Gebenas, o Marekas Blaževičius pataikė baudos metimą – 99:62.

„Žalgiris“: A.Rubitas 18 (6 atk. kam.), M.Grigonis 12 (7 rez. perd.), N.Hayesas 11 (7 atk. kam.), M.Gebenas 11, L.Lekavičius 8, R.Jokubaitis 8, J.Lauvergne 8 (6 atk. kam.), T.Walkupas 6 (5 atk. kam., 6 rez. perd.), K.Lukošiūnas 3, P.Jankūnas 2 (6 atk. kam., 5 rez. perd.), M.Blaževičius 1.

„Fenerbahce“: N.De Colo 14, J.Eddie 12, D.Pierre 10.

Komentarai

  1. Vycka

    įdomu, ar Ulė žais kaip visą sezoną, ar Kaune dažniau bandys atakuoti

  2. 709

    Linkiu pratesti rungtynes su Baskonia ir viskas bus gerai. Geru emociju visiems rungtyniu metu.

  3. 709

    Visus su pergale. Prasiteisno mano palinkejimas pries rungtynes.

  4. Avies galva

    Šaunuoliai!!!!!!!

  5. opa

    ziauriai smagu kaip taip laimi komanda

  6. Hyper

    Ačiū Žalgiriui. Padovanojot Lietuvai šventę… taip trūksta to šiais niūriais laikais

  7. A. Masėnas

    Nesuprantu, ar čia Žalgiris toks kietas ar feneris tokie skysti. Pažiūrėjau, kad net 8 žalgiriečiai surinko dvigubą naudingumą. Su pergale, ką čia daug šnekėti po tokių rungtynių. Vieni varta.

  8. ???

    Visus žalgiriečius ir sirgalius – su pergale. Ačiū komandai. Ir dar kartą ačiū LRT už galimybę nemokamai žiūrėti tiesioginę rungtynių transliaciją.

  9. Zalgirio veidas

    Zalgiris nuplove beveide Fenerbache

  10. 15min

    Pergales aidas NBA palyginimai M. Schilleriui ir M. Grigonio pastabos Marekui del Vakarienes

  11. Tobula savaite

    Po Sauso Lapkricio Zalgiris Grizo Gruodi su Trenksmu 8 pergale 8 tuke nereikejo pervarkt

  12. Tritaskiai

    Kosmiskai Pataike Tritaskius vien per 3 Runktynes sumete 47 Tritaskius kur Anksciau buvo Tritaskiai kad Butu taip patailke su Barca milan zenit

  13. Tritaskiai

    Kad Fenerbache atrode tragiskai dar vienas Decolo bande patraukt savo pastangom Cia ir Zalgirio pagerejusi Gynyba suveike

  14. Warriors

    Zalgiris Kaip Golden State warriors Zalgiris po barcos nuo Pao atsispire Galingai 3 pergalem atkovoti kamuoliai gynyba pagerejo puikiai isnaudoti Tritaskiai kuriu Metama daug super

  15. Ceponis

    Zalgiris palaidojo klaikiai pcihologiskai paluzusiu Lavonu komanda

  16. Darius

    Sudaužė fenerį kaip kokius Ryto dublerius ir spėju, kad 135 Žalgirio naudingumo balai yra komandos rekordas Eurolygoje, o trečias kėlinys, kuris būdavo mūsų bėda, buvo geriausias per rungtynes.

  17. Energyja dvasia

    Komandine dvasia issiskiriantis Zalgiris lygiuojasi I Spurs bet prisisvaigti dar nenori

  18. heyhey

    net sunku dziaugtis po tokio didelio tasku skirtumo , irtokio gero zaidimo, aisku kaip leido varzovai taip ir zaide , bet ir zaidimas dabar tikrai geras , todel nepykim smarkiai kai taip gerai nepataikys ir pralaimes kazkada , tiesiog prisiminkim sita savaite.

  19. serž

    O kur „Milas“ dingo taškų darytojų sąraše

  20. Meteo

    na va kaip veržliai be Vasturijos lošiam