Dėl teigiamo COVID-19 atvejo nukeliamos antradienio „Žalgirio“ rungtynės 6

Kauno „Žalgirio“ komandoje – teigiamas COVID-19 ligos atvejis. Po pirmadienį atlikto testo teigiamo rezultato sulaukė Patricio Garino, kuris pajautė lengvus ligos simptomus.

Antradienį išvykoje „Žalgiris“ turėjo žaisti „Betsafe–LKL“ rungtynes su Alytaus „Dzūkijos“ komanda. Šios rungtynės preliminariai yra nukeliamos į trečiadienį.

Antradienį ir trečiadienį žalgiriečiams bus atlikti papildomi COVID-19 testai. Jei kitų komandos narių testų rezultatai bus neigiami, pagal galiojantį COVID-19 saugumo protokolą, patvirtintą Lietuvos atsakingų institucijų, trečiadienio rungtynės įvyks.

Komentarai

  1. A.Masėnas

    Siaubas, mirtina liga šienauja žalgiriečius vieną po kito.

  2. Darius

    jau esu rašęs rudenį, tada neliečiau šios temos per žiemą, bet dabar vėl, kadangi iškilo problema, tai klausimas : kokius testus daro žalgiriečiams ? Nes PGR testai, kaip jau esu rašęs, nėra validuoti Lietuvoje, be to galiausiai net ir PSO organizacija šių metų pradžioje pripažino, ir kai kuriose valstybėse teismai naudoti šiuos testus uždraudė, PGR testai Covid-19 susirgimą diagnozuoja 3% tikslumu ! Jie net nėra skirti ligai diagnozuoti. Jų išradėjas, deja miręs neiškiomis aplinkybėmis, tai patvirtino bei teigė, kad PGR testai yra skirti laboratoriniams bandymams. Galėčiau dar parašyti krūvą eilučių, bet pakaks ir to. Jau pats metas būtų komandos teisininkams užsiimti tuo reikalu, kreiptis į LKL, kuri tegu oficialiai paaiškina, koks čia vyksta briedas su tais testais ir nutraukti betikslį žaidėjų testavimą.

  3. Covidas 19

    Kas ten pas vyksta kaukes nesioja testuojasi

  4. Covidas 19

    Dar Liko Betruktu kad Walkupas Uzsikrestu

  5. Aha

    Kai prarado Zalgiris visus sansus patekt i Top8, komanda pavirto palaida bala, nauji atvejai pilasi vienas po kito. Gal reiktu labiau drausmes laikytis, sezonas dar nesibaige.

  6. A.Masėnas

    Kokios drausmės ? Žmogui sloga, prie ko čia drausmė ?