Reguliarųjį sezoną „Žalgiris“ užbaigė pergale Prienuose (VIDEO) 6

Kauno „Žalgirio“ komanda pergalingai užbaigė „Betsafe–LKL“ reguliarųjį sezoną. Žalgiriečiai išvykoje nugalėjo Prienų „CBet“ krepšininkus 101:81 (33:17, 27:24, 23:23, 18:17) ir per 36 rungtynes laimėjo 33 kartą. Pirmąją vietą reguliariajame sezone užėmę kauniečiai ketvirtfinalio serijoje susitiks su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa.

Žalgiriečiai uraganiniu tempu pradėjo rungtynes. Joffrey Lauvergne dukart asistavo Thomasui Walkupui ir pats pelnė 4 taškus, Nigelas Hayesas smeigė tritaškį iš kampo, Marius Grigonis pridėjo 7 taškus ir svečiai pirmavo 20:9. Rezultatyvų žaidimą pratęsė ir nuo suolo pakilę krepšininkai: Rokas Jokubaitis pataikė iš toli, o Lukas Lekavičius ir Martinas Gebenas pelnė po 4 taškus – 33:17.

Antrajame kėlinyje per 2 minučių atkarpą tikslą pasiekė net trys Artūro Milaknio tritaškiai iš eilės (44:24). Jau 17-ąjį savo tašką rinko M.Grigonis, J.Lauvergne lengvam metimui išvedė P.Jankūną ir pats pridėjo dvitaškį su pražanga. Iš toli po T.Walkupo perdavimo pataikė Karolis Lukošiūnas, o pirmąją rungtynių pusę užbaigė P.Jankūno dvitaškis – 60:41.

Po didžiosios pertraukos asmeninį šou tęsė M.Grigonis, pataikęs dar 3 tritaškius – 71:50. Po R.Jokubaičio perdavimų dėjimais pasižymėjo N.Hayesas ir M.Gebenas. Netrukus N.Hayesas pridėjo dar 5 taškus, baudą realizavo R.Jokubaitis – 83:64.

Ketvirtajame kėlinyje iš toli pasižymėjo T.Walkupas ir A.Milaknis, tarp jų tritaškių 5 taškus įterpė Augustine‘as Rubitas (94:69). Kiek prislopusį žalgiriečių puolimą atgaivino J.Lauvergne dvitaškis ir A.Milaknio tolimas šūvis, o šimtąjį tašką pelnė R.Jokubaitis – 101:81.

„Žalgiris“: M.Grigonis 26 (5/5 dvit., 5/5 trit.), A.Milaknis 17 (5/9 trit.), N.Hayesas 10 (2 per. kam.), J.Lauvergne 9 (7 atk. kam., 4 rez. perd.), T.Walkupas 9 (5 rez. perd., 2 per. kam.), P.Jankūnas 6, M.Gebenas 6 (6 per. kam.), R.Jokubaitis 6 (5 rez. perd.), A.Rubitas 5, L.Lekavičius 4 (5 rez. perd.), K.Lukošiūnas 3, P.Garino 0.

„CBet“: M.Pacevičius 15 (7 atk. kam.), E.Lecomte 14 (8 rez. perd.), M.Sušinskas 13, E.Tubutis 11 (6 atk. kam.).

Komentarai

  1. 709

    Su pergale! Malonu del Mariaus sugrizimo i zaidima. Taip ir toliau.

  2. .....

    Geras, jie dar ir žaidžia :DDD Ant tiek įdomų, kad jau senai pamiršau, kad dar rugtynės vyksta. O jei rimtai, tai galima sakyt ,kad sezonas baigėsi su Eurolyga. Vargšai dar kankinasi ir neaišku dėl ko. Taip tai bent LKL žiedus galėdavo su fanais atšvest ir taip sezoną pabaigt. O dabar nieko. Nei kam įdomu, nei kas nors čia žiūri tas internetines tranliacijas. Net per tv neparodo.

  3. aha

    Juokingiausia, kad šitas rugtynes pamatė net 120 žmonių, kurie atėjo į Prienų salę. Visi kiti net nežinojo, kad tokios vyksta :D

  4. Zalgiris

    Dziugu Uz Grigoni Susitelkia I sezono pabaiga jau ne uz Cska

  5. ...2

    Nu kaip neziuri Ziuri Internete Transliacijas Gal tau ir neidomu yra kam idomu nematau jokio kankinimosi

  6. heyhey

    gal atsigaus Marius ant finalo , yra šansų, o transliacijas visada pasižiūriu per interneta , jei kam neidomu neziurekit , bet uz visus nekalbekit , su pergale. per tv rodė svarbesnes rngt tarp kitko cia.