Kauno „Žalgiris“ atsisveikino su P.Garino 15

Sunkų sezoną Kauno „Žalgirio“ klube po traumos turėjęs Patricio Garino į Lietuvos čempionų klubą nebegrįš.

Praėjusią vasarą „Žalgiris“ su argentiniečiu buvo pasirašęs sutartį pagal formulę 1+1, o dabar pasinaudojo teise nutraukti bendradarbiavimą.

28-erių lengvojo krašto puolėjas į Lietuvą atvyko po sudėtingos traumos, o vos prasidėjus sezonui jam buvo atlikta dar viena operacija.

Iš viso per sezoną Argentinos ir Italijos pilietybes turintis žaidėjas aikštėje pasirodė vos dešimt kartų, o sezono pabaigoje vėl buvo patyręs traumą.

Per ketverias Eurolygos rungtynes P.Garino aikštėje per beveik 7 minutes vidutiniškai rinko po 3 taškus, o Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) per 9 minutes vidutiniškai pelnydavo po 3,5 taško ir atkovodavo po 1,5 kamuolio.

Tiesa, dėl to, kad krepšininkas buvo nuolat kamuojamas traumų, klubui sezono metu pavyko susitarti dėl atlygio sumažinimo.

Šią vasarą „Žalgiris“ jau pasipildė Joshu Nebo, Mantu Kalniečiu, Nielsu Giffey ir Tyleriu Cavanaugh, išsaugojo Luką Lekavičių bei atsisveikino su Thomasu Walkupu, Nigelu Hayesu ir Mariumi Grigoniu.

Komentarai

  1. Ekspertas

    Koks praradimas! Du geriausi pirkiniai per visą Žalgirio istoriją! Garino ir Vasturija prarasti amžiams… Dalinatės absurdais gerbiamieji… linkėjimai Marekui ✌

  2. Tom

    Vasturia out, Dimša in!!!!

  3. dabar

    laukiam analogiskos naujienos del vasturijaus.

  4. Basketnews

    Žalgirio administracijoje dirbs prancūzas

  5. Kaunas

    Laukiam Dimsos!!!!!!

  6. Dimša

    Ieškosi kitos komandos, prieš kelias dienas juk rašé

  7. Liko vasturia

    Su Vasturia ilgai tempia Rubitas isvyks

  8. Motiejunas

    Stipriai Rizikavo Dar 1+1 Suzaidus 10 Runktyniu ir Jau Reikia atsisveikint Tiesiog apmaudus sezonas

  9. Gebenas

    Gali zaisti Prancuzijoje

  10. Dimsa

    Nekazka is to Dimsos Ka Matem Rinktyneje

  11. Darius

    kaukiu sektantas peza, peza, kazkokia kalba suka apie konkurencinga komanda. O ka sako darbai ? Jau atsirado generalinis remejas ? Ne ? Vel vaikscios su istiesta ranka aplink savivaldybe ? Ar taip dera geriausiam eurolygos vadybininkui ? Kaip inkstas taukuose vartesi vien del to, kad iki lubu buvo iskeles bilietu kainas. O dabar is bilietuku ne kazka surinks, metas keisti strategija, nes fanu melzti nebeiseis.
    negaliu ziureti i ta snuki.

  12. Konkurencinga

    O ka daugiau Sakyt Motiejunui Kaip apie Tikslus nenori Patrankos mesos Tai sneka apie Konkurencinga Komanda

  13. Heyhey

    Mano paskutinis komentaras šitam tinklapyje, nepakeliui man su jumis , dar nesu prarades paskutiniu pilkųjų lastelių smegenyse kaip kai kurie

  14. vasturia out

    Būkit geri nedarykit klaidos, VASTURIA OUT.

  15. Saidas

    dimša !!