Šiauliuose „Žalgiris“ iškovojo didžiausią savo sezono pergalę (VIDEO) 14

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo kol kas didžiausią savo šio sezono pergalę. Jure Zdovco auklėtiniai išvykoje „Betsafe–LKL“ rungtynėse rezultatu 97:64 (21:19, 27:10, 22:21, 27:14) sutriuškino „Šiaulių“ komandą.

Net devynis taškus pirmame ketvirtyje surinko Emmanuelis Mudiay, po dvitaškį pridėjo Edgaras Ulanovas ir Tyleris Cavanaugh, o Joshas Nebo sumetė du baudų metimus – 15:15. Pakilęs nuo suolo Lukas Lekavičius iškart pasižymėjo taikliu dvitaškiu, vėliau pridėjo taiklų baudos metimą, o Artūras Milaknis pataikė iš toli – 21:19.

Septynis taškus antrame kėlinyje surinko A.Milaknis, keturis iš eilės pelnė Marekas Blaževičius, L.Lekavičius taikliai metė iš toli, o komandas skyrė jau dešimt taškų – 35:25. Aštrų reidą po krepšiu surengė E.Mudiay, šešis taškus paeiliui surinko T.Cavanaugh, J.Nebo pridėjo dvitaškį, o pirmą rungtynių pusę taikliu tritaškiu užbaigė Mantas Kalnietis – 48:29.

M.Kalnietis tritaškį pataikė greitoje atakoje, paskutinėmis atakos sekundėmis dvitaškį realizavo J.Nebo, baudos metimą įmetė A.Milaknis, dviem tolimais metimais pasižymėjo Karolis Lukošiūnas, o M.Blaževičius pelnė du taškus su pražanga – 63:42. L.Lekavičius sumetė keturis baudų metimus, vieną tašką pridėjo M.Blaževičius, o kėlinį taikliu dviejų taškų vertės metimu užbaigė E.Ulanovas – 70:50.

L.Lekavičius paskutinį kėlinį atidarė keturiais savo taškais, taiklų dvitaškį pridėjo J.Nebo, o T.Cavanaugh pelnė penkis taškus iš eilės – 81:56. K.Lukošiūnas vos žengęs į aikštę smeigė du tritaškius, M.Blaževičius sumetė baudų metimus ir pranašumas išaugo iki trijų dešimčių – 89:59. Iš po krepšio lengvais taškais pasižymėjo T.Cavanaugh, pirmuosius „Betsafe–LKL“ taškus karjeroje tolimu metimu iš kampo pelnė Titas Sargiūnas, reidą po krepšiu surengė M.Kalnietis, o paskutinius „Žalgirio“ taškus pergalingose rungtynėse baudos metimu pelnė M.Blaževičius – 97:64.

„Žalgiris“: T.Cavanaugh 15 (14 atk. kam.), L.Lekavičius 14, K.Lukošiūnas 12, E.Mudiay 11, A.Milaknis 11, M.Blaževičius 11, M.Kalnietis 8 (8 rez. perd.), J.Nebo 8 (9 atk. kam.), E.Ulanovas 4 (5 rez. perd.), T.Sargiūnas 3.

„Šiauliai“: J.Elmore’as 16, M.Varnas 12, G.Armwoodas 10.

Komentarai

  1. 709

    Su pergale! Mudiay trauma tikekimes nebus rimta.

  2. Pernai

    Buvo nemažai traumų, bet šiemet tai išvis…

  3. Zalgiris

    Pagaliau zalgiris Nesitampo LKL laimi uztikrintai Dar prie Zdocv dziugu uz Lukociuno suzaista gera maca

  4. Mudiay

    Mudiay manau jau pradejo isizaisti ir butu daugiau imetes tikimes neilgam iskrito pradzioje taip atrode skausmingai bet sako nieko rimto

  5. Vadovas

    Zalgirio klubo vadovas Mindaugas Kvedaras prasitare kad si Zalgiriecio trauma nera rimta

  6. Darius

    iskovojo ne didziausia pergale, o pergale didziausiu skirtumu. Didziausios pergales mes dar laukiame. Be to, jei jau rasote apie rungtynes, taii per jas Mudiay gavo trauma, o aipie tai straiipsnyje ne zodzio.

  7. Permainu

    Du zalgirieciai sedi ant Karstuju kedziu ?

  8. Morgan

    Panašėja Žalgiris į režimą, traumą gavo Mudiay, bet straipsnyje nė žodžio. Klubo komunikacija panašėja į Lukašenkos. Neskanu ir negražu

  9. Saulius

    Nepirkit centro, Marekas ambicingas vaikinas.

  10. Siulomas

    Agentai Zalgiriui siulo Jona Jerebko

  11. Samb

    Gal nereikia Jerebko nes pensininkų jau ir taip pusę komandos

  12. Samb

    0pa dar geriau pasirodo dar domisi Andzej Pasecnik čia tai jau iš viso to pas gal geriau jau Markas nes tas kiek žinau metus net nelose trumpai tariant čia kažkas uoslę prarado rinkdamas žaidėjus ne kitaip

  13. Atletisku

    Bet aisku Klubas geriau zino Ir aisku Zdovcui Bet gal daugiau atletiskumo reiktu

  14. Myklovas

    Myklovas Paneige Gandus del latvio