Toliau bendradarbiaus „Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda ir „TOPsport“ 0

Dar 2018-aisiais prasidėjęs „Kauno Žalgirio“ salės futbolo klubo ir pirmosios lošimų bendrovės Lietuvoje „TOPsport“ bendradarbiavimas vyks ir toliau. Abi šalys sutarė dėl tolimesnės partnerystės, tad ant „Kauno Žalgirio“ marškinėlių ir toliau puikuosis „TOPsport“ logotipas.

„TOPsport“ yra pirmoji lažybų bendrovė Lietuvoje, siūlanti nuotolinius azartinius lošimus ir valdanti 58 lažybų punktus bei automatų salonus šalyje.

Spalį „Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda vėl dalyvavo UEFA Futsal Čempionų lygos pagrindinio etapo turnyre ir šiuo metu pirmauja Lietuvos čempionate.

„Matome dideles „Kauno Žalgirio“ pastangas nuolat varžytis elitiniame UEFA Čempionų lygos etape ir tikimės, jog po pertraukos pavyks sugrįžti ten, kur ir yra jų vieta. Džiaugiamės, kad pagrindinis etapas šiemet vėl vyko Lietuvoje ir tikimės, kad žalgiriečiai jame bei tolimesniuose etapuose dalyvaus nuolat, taip dar labiau populiarindami salės futbolą Lietuvoje“, – teigė „TOPsport“ vadovas Gintaras Staniulis.

Pratęstu „Kauno Žalgirio“ ir „TOPsport“ bendradarbiavimu džiaugėsi ir salės futbolo klubo vadovas Darius Gurskis.

„Tokių bendrovių kaip „TOPsport“ indėlis yra itin svarbus kiekvienam sporto klubui, todėl esame labai laimingi, kad jau penktus metus iš eilės pasitikėjimas atitenka mums. Kartu sieksime dar daugiau, galime būti ambicingesni“, – sakė D.Gurskis.

„TOPsport“ lošimų bendrovė nuo gegužės mėnesio taip pat yra generalinė „Kauno Žalgirio“ futbolo klubo rėmėja, o nuo rugsėjo – pagrindinė „Žalgirio“ krepšinio komandos rėmėja.

Beje, „TOPsport“ lapkričio 19 dieną minės pirmojo lažybų punkto Lietuvoje atidarymo 20-metį.

Komentarai