„Žalgiris“ savų žiūrovų akivaizdoje įveikė „FC Barcelona“ krepšininkus (VIDEO) 24

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo skambią pergalę Eurolygos turnyre. Jure Zdovco auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 91:84 (9:17, 26:18, 21:28, 35:21) įveikė lietuviškąją „FC Barcelona“ ekipą.

Nuo pat susitikimo pradžios šeimininkai strigo puolime, taškų nepelnė daugiau nei penkias minutes ir praleido tris tolimus metimus – 0:9. Pirmuosius taškus tolimu metimu pelnė Edgaras Ulanovas, Joshas Nebo įdėjo iš viršaus, o po dvitaškį pataikė Lukas Lekavičius ir Regimantas Miniotas – 9:17.

Tris baudų metimus realizavo, dvitaškį įmetė ir dėjimą į krepšį atliko Joffrey Lauvergne, tritaškį iš kampo taikliai paleido Nielsas Giffey ir rezultatas buvo lygus – 19:19. Toliau varžovų gynybą draskęs L.Lekavičius pasižymėjo dvitaškiu, po du baudų metimus sumetė Tai Websteris ir Artūras Milaknis, o N.Giffey įmetė keturis iš eilės – 29:26. Metimą iš po krepšio įmetė Marekas Blaževičius,  nelengvus du taškus pridėjo L.Lekavičius, o N.Giffey realizavo dar du baudų metimus – 35:35.

Tritaškiu iškart po pertraukos blykstelėjo L.Lekavičius, taiklų vidutinio nuotolio metimą atliko ir iš po krepšio pataikė N.Giffey, o J.Lauvergne įsirašė dar keturis taškus – 46:45. Dar vieną tolimą metimą pataikė L.Lekavičius, tačiau daugiausiai baudų metimais taškus rinkę svečiai vėl įgijo pranašumą – 49:56. A.Milaknis smeigė tritaškį, J.Lauvergne sumetė du baudų metimus, o kėlinį sėkmingu prasiveržimu užbaigė L.Lekavičius – 56:63.

Ketvirtas kėlinys ir vėl prasidėjo L.Lekavičiaus tritaškiu, nuo baudų metimų linijos dukart taikliai atakavo E.Ulanovas, dvitaškiu su varžovo pražanga pasižymėjo J.Lauvergne, o po dar vieno prancūzo dvitaškio metimo, kauniečiai vėl buvo priekyje – 66:65. Po dvitaškį įsirašė E.Ulanovas ir J.Nebo, L.Lekavičius sumetė du baudų metimus, o J.Nebo dar dukart įdėjo iš viršaus – 76:72. Keturis taškus iš eilės surinko E.Ulanovas, tašką nuo baudų metimo linijos pridėjo N.Giffey, du sumetė A.Milaknis, tris pataikė L.Lekavičius, o penkis sumetęs E.Ulanovas įtvirtino kauniečių pergalę – 91:84.

„Žalgiris“: L.Lekavičius 22 (4 rez. perd.), J.Lauvergne 18, E.Ulanovas 16 (9 atk. kam.), N.Giffey 14, J.Nebo 8, A.Milaknis 7 (4 rez. perd.), T.Websteris 2, M.Blaževičius 2, R.Miniotas 2, P.Jankūnas 0, J.Strelniekas 0.

„FC Barcelona“: N.Mirotičius 26, N.Laprovittola 16, K.Kuričius 15.

Komentarai

  1. 709

    Visus su pergale! Grazi Zalgirio dovana visiems. Aciu.

  2. Darius

    sakiau, kad Zalgiris pagaves gera banga, ar ir sita pergale nesiskaito ? Slava Zalgiriui !

  3. Hyper

    Superissimo ! Zdovcas lengvai aplose Sara

  4. Opa

    Nu saunuoliai !!!! Su pergale visus

  5. Darius

    zinot dabar pagalvojau, kad blogiausia eurolygos komanda issparde subines dviems geriausioms, ty Realui ir Barsai. Dvi geriausios Ispanijos komandos gavo malku nuo prasciausia sezona zaidziancio Zalgirio net be Cavanaugh sudety. Nemeluosiu, juokiausi uz pilvo susiemes. Sarai, watch and learn

  6. ...

    Va čia tai šventę užtaisė. Kaip pasiilgau tokios užsivedusios komandos ir pilnos arenos. Pirmą kartą šį sezoną galiu padėkot.

  7. Samb

    Saunuoliai visus su pergale taip ir toliau

  8. Sigis

    Kovo 11 kieno svente musu ar xoxliandijos

  9. Darius

    Sigi, nepolitikuok, dabar nepaprastoji padetis, kritika uzdrausta. Pries kuri laika reikejo galemybiu pado, o dabar reikia su hoholu veliava vaikscioti

  10. Eurolyga

    Monako 102-80 efes

  11. Zalgiris

    Zalgiris neskaitant pirmo kelinio atsigavo greitai ijunge energyja kovinguma ejo i pagalba po krepsiu spaudesi ir 4 kelini Luposi barca subirejo

  12. Zalgiris

    Su Kovo 11 💛💚❤ 💙💛 Pergale

  13. Edgaras

    Ulanovas Jeigu luzeris nieoko nekeicia tai toliau luzeriauja 😀

  14. Dariau

    Su Real tai visai kas kita buvo po taures per daug lengvai buvo su Barca reikejo luptis 4 subirejo

  15. 3 kelinis

    GeraI kad Lukas buvo 🔥 uzsideges kovingas aisku ir Giffey Nors Zdovcas atrode taupe del prazangu luka Ule ant suolo nes Su Strielnieku Webster komanda strigo Strielniekas nerado geru sprendimu

  16. Barca

    Turi ziauru grafika ir pasimate energyjos trukumas stokojimo kovingumo Zalgiris isjunge Barcos aukstaugius

  17. Barca

    Su gynyba kurioje visada keitemes ginamaisiais Priverteme juos suklysti 22 kartus

  18. SPEKTAKLIS Polytinis tik

    Grįžo laikai, kai mažytė Lietuva kovojo prieš Rasssiejos Armijos galybę. Gražu, bet tai tik spektaklis, kuriame Veikiantys Asmenys ir Atlikėjai rolėmis ir vaidmenimis pasidalino iš anksto susitarę [kalbant prokurorų terminais]. Dovydas prieš Galijotą, simbolizuojantys Ukrainą ir Rassieją: vieni – Nykštukai, apsirengę Labai dabar Populiariais kostiumais, o kiti Tokie monstrai, kurių Vadas Piktumo ir Blogi oįsikūnijimas. Net mačo eiga atspindėjo dabartinių įvykių kare niuansus. Gražu: Pergalė ir Nauda visiems: Ukraina nugalės, Lietuva kol kas dar NE Karo zonoje, Nepriklausomybės vėliavos, plazdendamos kaitina ‘masių’ jausmus, širdys plaka vis smarkiau. Deja, realybė – kitokia. Su PERGALE, tovariįčiai!

  19. vytautas

    Nedaug komentaru, o tarp ju didele dalis slyksciu padaru ,kaip darus , sigis. Panaudoti kandonai jus

  20. Darius

    Vytautai, tu viska zinai, gal turi atsakyma, kodel Jankunas ir Lekavicius atvaziave prie arenos bijo be rraspiratoriaus per lauka pereiti ? Kas ten yra prie arenos tokio pavojingo, kad dedasi dujokauke ant feiso ? 25 metrus reikia nueiti, beti butinai namordnika uzsideda. Siandien buvau su dviraciu nuvaziaves patikrinti kas ten do per pavojus, nu bet nieko nepastebejau.

  21. Darius

    turejo buti respiratoriu dedasi, nu bet turbut supratai ir taip.

  22. Darius

    Vycka neatsako, gaila. O as va svarstau, kokie zalgirieciai saunuoliai, taip ukrainiecius remia, maikonus net persidaze, taciau patys is masinos be respiratoriaus bijo islipti. Ir dar pilnai imunizuoti, vos atsiradus marmalui Jankus pirmas imunizuotis nuleke. Dabar su geltonu maikonu laksto, o va is masinos islipti bijo.

  23. Jankunas

    😁😂 💚💚💛💛 su Melyne

  24. Darius

    nu tai jis melyne vardan Ukrainos gavo, taip sakant Ukrainos spalvomis pasipuose, buvo melyna po akim, dabar geltona.