„Žalgiris“ neturėjo vargo Prienuose (VIDEO) 4

Kauno „Žalgiris“ (25/4) pirmąją balandžio savaitę pradėjo pergalingai. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Betsafe-LKL“ rungtynėse Prienuose rezultatu 94:57 (19:17, 18:13, 29:16, 28:11) įveikė vietos „Labas GAS“ (3/22) ekipą.

Dvikovą prienuose žalgiriečiai pradėjo taikliais Isaiah Tayloro ir Rolando Šmito tritaškiais bei Lauryno Biručio dėjimu ir dvitaškiu – 10:8. Kėlinio pabaigoje baudų metimais taškus rinko Edgaras Ulanovas ir Achille Polonara, o Lukas Lekavičius pataikė du tolimus metimus – 19:17.

Penkis taškus surinko Tomas Dimša, dvitaškį įmetė Dovydas Giedraitis, o Kevarriusas Hayesas pasižymėjo šešiais taškais ir padidino pranašumą iki dviženklio – 31:20. Baudų metimus sumetė I.Tayloras, o po dvitaškį pataikė Arnas Butkevičius ir L.Birutis – 37:30.

Iškart po pertraukos du tritaškius smeigė Karolis Lukošiūnas, dar šešis taškus iš eilės įsirašė L.Birutis, o L.Lekavičius pasižymėjo dvitaškiu – 51:38. Prie baudų metimo linijos neklydo ir dvitaškį pridėjo A.Polonara, dvitaškius sumetė E.Ulanovas ir L.Lekavičius, keturis taškus surinko K.Hayesas, o A.Butkevičius taikliai metė iš toli – 66:46.

A.Butkevičius pelnė keturis taškus, trijų taškų vertės metimais pasižymėjo A.Polonara ir T.Dimša, o K.Hayesas įdėjo iš viršaus – 78:50. Baudos metimu tašką įsirašė K.Lukošiūnas, K.Hayesas ir E.Ulanovas pataikė po dvitaškį, po keturis taškus pridėjo D.Giedraitis ir K.R.Šmitas, o I.Tayloras dar pataikė tritaškį – 94:57.

„Žalgiris“: K.Hayesas 14, L.Birutis 12, L.Lekavičius 10 (4 rez. perd.), A.Butkevičius 9 (5 atk. kam.), A.Polonara 8 (7 atk. kam., 2 blk.), I.Tayloras 8, T.Dimša 7, K.Lukošiūnas 7, R.Šmitas 7 (10 atk. kam.), D.Giedraitis 6 (2 per. kam.), E.Ulanovas 6 (7 rez. perd.).

„Labas GAS“: J.Jogminas 17, K.Andersonas 11.

Komentarai

  1. Sigis

    Ule kol losia tol komanda stringa net pries prienus,suzvaigzdejo kabliarankis

  2. Samb

    Antraste gera Zalgiris neturejo vargo Prienuose jman idomu kaip reikia jaustiis kad taip parasyti aciiu Prienams uz gera treniruote

  3. Sigiui

    tai kaip tas puolimas sustabarėja prie Ulės, suklydo sekretoriaytas ir ne jo 7 rezultatyvius jam prirašė? juokingai skamba, kai abu pagrindiniai pg mažiau asistų atlieka už jį kartu sudėjus, bt puolimas visgi būtent prie jo sustabarėjęs

  4. Neverta

    atsakinėti durneliams