Naujos „Žalgiris Shop“ parduotuvės atidaryme – džiaugsmingos nuotaikos 0

Penktadienį šalia Dariaus ir Girėno stadiono bei Kauno sporto halės šurmuliavo Kauno „Žalgirio“ gerbėjai. Šį kartą jie čia susirinko ne į futbolo ar krepšinio rungtynes, bet į naujos „Žalgiris Shop“ parduotuvės atidarymą.

Simbolinę juostelę atidarymo renginyje nukirpo „Žalgirio“ prezidentas Paulius Jankūnas, populiarus Lietuvos muzikos atlikėjas „OG Version“ ir „Žalgiris Shop“ vadovas Mindaugas Narijauskas.

Kartu su „Žalgiriu“ „Timeless: Žalgiris x OG“ atributikos kolekciją sukūręs „OG Version“ teigiamai įvertino naujosios parduotuvės lokaciją.

„Manau, vieta pasirinkta tikrai taktiškai. Šalia – Ąžuolyno parkas, kuriame žmonės itin mėgsta pasivaikščioti. Tuo pačiu daug žiūrovų apsilanko Dariaus ir Girėno stadione, todėl „Žalgiris Shop“ parduotuvei čia – idealiausia vieta“, – sakė atlikėjas.

„OG Version“ taip pat pasidžiaugė, kad istorinių pergalių įkvėptą ir nepavaldžią laikui „Timeless: Žalgiris x OG“ atributikos kolekciją vilkinčius „Žalgirio“ gerbėjus sutinka ne tik Kaune, bet ir Vilniuje.

Savo ruožtu P.Jankūnas džiaugėsi „Žalgiris Shop“ parduotuvėje rastu asortimentu.

„Labai geri įspūdžiai. Nauja, graži parduotuvė, kurioje daug „Žalgirio“ atributikos. Sirgaliai tikrai turės iš ko pasirinkti – sau tinkamą aksesuarą čia ras ir išrankiausi. Šalia esančioje Kauno sporto halėje prasidėjo istorinis „Žalgirio“ kelias, todėl labai smagu ir simboliška, kad šioje vietoje turime naują „Žalgiris Shop“ parduotuvę“, – sakė „Žalgirio“ prezidentas.

Atidarymo proga šeštadienį iki 16.00 val. Dariaus ir Girėno stadione esančioje parduotuvėje visai nenukainotai aprangai bus taikoma 40 proc. nuolaida.

Komentarai