Žalgiriečių treniruotėje – daugiau nei 100-to sirgalių vizitas 0

Praėjusį sekmadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai turėjo neeilinę treniruotę. „Betsafe-LKL“ pusfinalio serijai su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“ besiruošiančių žalgiriečių pratybas stebėjo 115 „Žalgiris Insider“ Klubo narių.

Po vienerių metų pertraukos Klubo nariams suorganizuota žalgiriečių treniruotė sutraukė rekordinį skaičių sirgalių tokio tipo renginyje. „Žalgirio“ kapitonas Edgaras Ulanovas tvirtino, kad žalgiriečiai buvo susikoncentravę į intensyvų darbą, o sirgaliai krepšininkams netrukdė.

„Turėjome išmokti daug dalykų iš taktinės pusės, tad koncentruotis į kitus dalykus nebuvo kada. Matyt, reiktų klausti Klubo narių, kokie jų įspūdžiai, koks jausmas stebėti treniruotę. Manau, kad visi žaidėjai buvo susikoncentravę į krepšinį – nei patrukdė, nei padėjo – eilinė treniruotė“, – tikino E.Ulanovas.

Atviroje komandos treniruotėje jau ne pirmą kartą lankėsi ir Klubo narys Ignas. Prisiekęs komandos sirgalius džiaugėsi galimybe stebėti žalgiriečius nerungtyninėje aplinkoje.

„Ne pirmą kartą esu atviroje žalgiriečių treniruotėje. Klubo nariu esu 6 ar 7 metai, todėl stengiuosi nepraleisti progos atvažiuoti iš Vilniaus kiekvieną kartą – pavasarinė šventė. Įspūdžiai fantastiški, smagu matyti gerai nusiteikusius žaidėjus tokioje neoficialioje aplinkoje, ne per rungtynes. Tikrai, kartą metuose tokia proga yra nuostabi, – pasakojo „Žalgiris Insider“ Klubo narys Ignas. – Nustebino, kaip rimtai šįkart buvo žiūrima į treniruotę. Dažnai atviros treniruotės metu žaidėjai žiūri paprasčiau, bet šįkart kova vyko labai rimta.“

Susitikimas su komanda atviroje treniruotėje tapo dar vienu kasmėnesiniu renginiu Klubo nariams. Šis sezonas buvo pirmasis, kai ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai kiekvieną mėnesį turėjo specialiai jiems skirtą renginį, kuriame juos aplankydavo vienas iš žalgiriečių.

„Manau, tokie susitikimai prideda daug tiek sirgaliams, ir žmonės, kurie randa laiko ateiti, kurie yra Klubo nariai. Žinoma, sezono metu darome pokalbius, gyvus susitikimus – smagu ten pabūti su sirgaliais. Jau ir viename iš renginių sakiau, kad malonu matyti susibūrusią bendruomenę. Kalbėti apie komandą, išgyventi kartu su ja, rasti tam laiko. Tai – labai gražūs dalykai, labai svarbūs klubui“, – kalbėjo E.Ulanovas.

„Žalgiris Insider“ Klubo nariu gali tapti kiekvienas norintis pasirinkęs „Klubo“ planą „Žalgirio“ programėlėje arba paspaudęs šią nuorodą. Birželį Klubo narių laukia ir smagus sezono uždarymas neformalioje aplinkoje.

 

Komentarai