B.Maneko ir K.Evanso dvikova: kas Kauno lauko aikštelių karalius? 3

Brady Manekas ir Keenanas Evansas šį sezoną nekart draskė „Žalgirio“ arenos krepšio tinklelius. Prieš „Betsafe-LKL“ pusfinalio seriją žalgiriečiai nusprendė patikrinti ir Kauno miesto lauko krepšinio aikšteles, kuriose aiškinosi, kuris iš jų yra taiklesnis.

„Žalgirio“ žaidėjų laukė tritaškių metimų iššūkis trijose aikštelėse: šalia „Žalgirio“ arenos, šalia Krepšinio namų ir šalia Kauno technologijos universiteto. Dvikovos taisyklės buvo paprastos: prieš metimų seriją apšilę su krepšinio sirgaliais ir jiems padovanoję bilietų į pusfinalio rungtynes, žalgiriečiai dvejose pirmuose aikštelėse metė po 2 metimus iš trijų pozicijų. Paskutinėje aplankytoje aikštelėje, šalia universiteto, žalgiriečiai metė po 2 metimus iš 5 pozicijų.

„Aš esu šios aikštelės Karalius“, – po laimėtos vienos iš dvikovų užtikrintai į kamerą žiūrėdamas sakė K.Evansas.

„Nežinau, kas ten buvo, tikriausiai lojantys šunys sutrukdė“, – atkirto B.Manekas, žadėjęs atsigriebti kitoje iš aikštelių.

Žalgiriečių tritaškių dvikovą išpūtę akis stebėjo sirgaliai, negalėję patikėti, kad įprastinį vakarinį krepšinį aikštelėje savo vizitu paįvairino du iš vienų taikliausių Eurolygos tritaškių metikų.

Kas tapo Kauno lauko krepšinio aikštelių karaliumi, sužinosite pasižiūrėję smagų video.

Komentarai

  1. Darius

    o kada sužinosime už kiek buvo parduoti žalgiriečių sukalti inkilai ?

  2. Darius

    įdėkit video ir kaip parduodat inkilus

  3. gg

    https://www.instagram.com/rytasvilnius/p/C7RpV7XteE5/ kas trukdo zalgiriui padaryt tokius rungtyniu pristatymus? laikrastis su savo varganu biudzetu kuria aukstesnio lygio turini nei musu taip vadinama eurolygos organizacija.