Traumą patyrusiam K.Evansui atlikta kelio operacija 28

Kauno „Žalgirio“ gynėjas Keenanas Evansas ilgą laiką turės praleisti be krepšinio. Žalgiriečiui pirmadienį „Gijos Klinikose“ buvo atlikta kelio operacija.

Traumą K.Evansas patyrė „Betsafe-LKL“ pusfinalio serijos trečiųjų rungtynių su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“ trečiojo kėlinio pabaigoje. Pašokęs į orą jis pajuto kelio skausmus ir aikštelę galėjo palikti tik su komandos draugų pagalba.

Pirmadienį atlikus išsamius tyrimus, K.Evansui buvo nustatytas kelio girnelės raiščio plyšimas, todėl nuspręsta daryti operaciją, kurią atliko ortopedas traumatologas prof. Rimtautas Gudas.

„Operacija truko dvi valandas. Apsvarstėme ne vieną chirurginį metodą, nes situacija buvo tikrai sudėtinga, tačiau operacija praėjo sėkmingai“, – teigė prof. R.Gudas.

Po operacijos praėjus pasyvios reabilitacijos laikui, K.Evanso laukia nauja apžiūra, po kurios bus nustatyta tolimesnė reabilitacijos eiga, tačiau jau dabar aišku, kad ji truks ne mažiau 6–8 mėnesių.

Komentarai

  1. Kaunas

    Sveikatos !!!

  2. Martynas

    Skauda sirdį

  3. 💚💚💚

    Nebesvarbios jokios taurės, LKL finalai… Evansui -sveikatos, tvirtybės ir vilties. 🙏

  4. Audrius

    Pity, sad, disappointing and angry… Why is he so unlucky…!!!???

  5. :(

    Sveikatos ir kuo sklandesnio atsistatymo Evansui. Twittery zurnalistai raso, kad Oly vis tiek pasirasys su juo kontrakta, aisku, kitom salygom ir uz mazesnius pinigus, bet tai jam butu labai gera iseitis is tokios absoliuciai sudinos situacijos. Jei pavyktu sekmingai sugrizt bent i panasu lygi, kokiu zaide iki sitos nelemtos traumos, be problemu galetu persideret kontrakto salygas ir algos dydi. Ir tuo paciu issaugotu galimybe buti/zaisti klube, kuris kiekviena sezona pretenduoja i F4 ir kelia tiksla laimet Eurolyga. Zinant jo profesionaluma ir tikro sportininko charakteri, viskas yra imanoma. Sekmes ir stiprybes, Zalgirio fanai su tavim, Keenanai. O Zalgiriui reiketu labai stipriai permastyt savo sprendimus del komplektacijos, pasimokyt is padarytu klaidu, kuriu si sezona buvo sociai. Svarbiausia, tu negali statyt komandos ant vieno zaidejo, kuris dar ir grizta po sunkios traumos ir ji taip drozti. Net jeigu pats zaidejas ir nesitaupo, visada zaidzia maksimaliom jegom. Cia butent ir yra klubo ir treneriu darbas jam ta kruvi riboti, surinkti komanda taip, kad butu daugiau zaideju, galinciu tempt komanda. Gal dar praverstu isivertint ir visa bendra fizinio rengimo ir traumu prevencijos procesa? Nes tu traumu pastaruoju metu tikrai nemazai vis pasitaiko.

  6. Žalgiris

    Sveikatos!!!

  7. Mėta

    Sveikatos💚

  8. Žalgiriui

    Pasiūlykim Evansui orų kontraktą, nors ankstesnius jis atmetė ir pasirinko „Olympiacos“. Vis dėlto žmogus susižeidė žaisdamas dėl mūsų. Nebūkime kaip „Olympiacos“ sirgaliai, kuriems Evanso trauma – nesėkmė tik jiems, o žmogaus nelaimei – visiškas abejingumas…

  9. Žalgiris šalies klubas

    Jis mus džiugino nuo pat pirmųjų rungtynių, tikiu su tokiu fantastišku charakteriu Evansas atsistatys.
    Gerai pasakė Trinkieri: mums pasisekė, mes gyvename Evanso pasaulyje.

  10. Žal

    Stiprybės ir sveikatos Evansui. O galbūt šitos traumos būtų buvę galima išvengt šiek tiek jį pataupius. Visą sezoną stebėjausi kaip jis dar tokius krūvius atlaiko po tokios sudėtingos traumos vienas tempdamas visą komandą, ir va tau. Turi Riversą, turi Luką, kurie tik suoliuką trynė, leiskit juos ir duokit Evansui atsistatyt. Bet ne, kaip mane siutina toks užsispyrimas visą LKL sezoną vaikyti mūsų Eurolyginį penketą, atrodo kad tas LKL čia kam nors svarbus iš vis. Kam tas jaunimas Žalgiriui, jei net LKL neleidžia ? Ar tas jaunimas darželinokų lygio ? Tai va čia ir yra Žalgirio klaida, kad nieko neugdo, paskui ir matom kaip gaunasi.

  11. Oly

    15min Po Evanso traumos Olympiakos nusitaike I Śaro sarase esanti gyneja Chrisa Jonesa

  12. To Oly

    Nieko keista… „Oly“ tiesiog perka ir sandėliuoja žaidėjus. Jų biudžetas toks „mažas“, kad skuba kuo daugiau „investuoti“. Tos organizacijos principas maždaug toks: pirkim, o vėliau matysim, gal pravers. Jiems reikia visų: ir James, ir Dorsey, dabar Jones… Nenuostabu, jei pasiims ir Evansą, nors ir traumuotą, žinoma, už gerokai mažesnę kainą. Nepatikima organizacija.

  13. Austėja

    LAIKYKIS KEENAN 💚🤍

  14. Samb

    Oly tai lochai konkretus taip tai geraai butu bet dabar gal ne Zalgirietis jis yra Evansui nepasiulys kontrakto nesuprasiu

  15. 15min

    Imanomi keli scenarijai kaip pasibaigs Keenano Evanso ir Graikijos klubo Sandoris ?

  16. Planai

    Oly taikesi I Zalgirio lyderi Keenan Evans taciau panasu jog graiku planai amerikieciui gavus trauma keiciasi. Oly uzmezge derybas su Chrisu Jonesu

  17. Darius

    čia sako Oly nepatikima organizacija, bet Žalgiris lygiai toks pats, čia gali tikėtis kokių nori fintų, pva sukomplektavus komandą Kauno melagis laisvai gali iškišti į kitą komandą vieną iš pagrindinių žaidėjų, o grįžusį po sunkios traumos žmogų tiesiog drož tiek, kad tas nukankintas lygioje vietoje bėgdamas subyrės. Žalgiris gali primeluoti treneriui Zdovcui, o už nugaros susitarti su Maksvyčiu ir spirti Zdovcui į subinę. Paskui Kauno melagis gali meluoti kaip jis remia Maksvytį, o uljam už nugaros susitarti su italu, tada atšaukti susitarimą su italu, vėl pasitikėti Maksvyčiu, o po dienos jau vėl viską apversti aukštyn kojom. Visiškai nepatikima organizacija. Neaišku kokiais kriterijais remiantis moka tokius honorarus tokiems kaip Ulavonas, kiti jauni tuo tarpu išvis žaisti negauna ir metais suolą trina, kol būna išmesti. Šūdas, ne organizacija. Bet jūs eikit baubt į areną, neškit savo pinigą.

  18. .

    Taip, Dariau, sutinku, tiesos yra… Dėl poelgio su treneriu Zdovcu ligi šiol gėda… Na, Brazdeikis ir pats norėjo būti iškišamas į kitą komandą, bet tiek to… Dabar kalbame apie Evansą, kuris yra visiška priešingybė Brazdeikiui. Taip, žmogus po sunkios traumos arė visą sezoną ir vėl sunkiai susižeidė – susižeidė ne sėdėdamas ant suolelio, turėdamas milijoninį kontraktą ir laukdamas sezono pabaigos, o nuoširdžiai plėšydamasis dėl komandos. Evansui ši trauma – tragedija, sugriovusi jo karjerą, o gal ir dar daugiau, ir „Žalgiris“ yra už tai atsakingas. Be to, Evansas – savas, patikimas, garbingas žmogus, ir tiesiog privalome juo pasirūpinti. Beje, jeigu teisingai supratau žurnalistų interpretacijas (pabrėžiu – jeigu), tame žodiniame susitarime su „Olympiacos“ buvo tam tikros sąlygos, nebeleidžiančios žaidėjui tartis su kita komanda ar pan. Evanso trauma situaciją keičia iš esmės. Tad, nepriklausomai nuo „Olympiacos“ planų, „Žalgiris“ privalo pasiūlyti Evansui kontraktą ir visapusiškai juo rūpintis. Kitoks elgesys su tokiu žmogumi būtų tiesiog nesuprantamas…

  19. Darius

    visiškai su tuo sutinku

  20. :(

    Cia galima ne tik ant Oly ar Zalgirio pavaryt, kad kazkada blogai su kazkuo pasielge. Kad ir kaip kam nepatiktu, bet visi klubai ziuri savo naudos, lygiai kaip ir zaidejai. Skamba ziauriai, bet tokia ta realybe – nothing personal, just business. Zinoma, jei Oly visai atsitraukia ir nieko nebesiulo Evansui, Zalgiriui butu tikrai garbes reikalas bent kazkoki kontrakta pasiulyt ir visapusiskai pasirupint jo reabilitacija, nepalikt zmogaus likimo valiai. Juk jis trauma patyre ardamas LKLe, nors galejo kaip daugelis kitu legionieriu, jau turejusiu susitarimus su kitais klubais, saugotis traumu ir bimbinet aikstelej. Tokiu pavyzdziu Zalgiryje jau yra buve ne vienas, turim ir dabar toki. Nors, zinoma, Zalgiris, priesingai nei Oly, neturi tokiu finansiniu galimybiu, kad galetu lengva ranka siulyt kontrakta zaidejui, kuris prades zaist tik kito sezono antroj pusej geriausiu atveju, bet tai butu pagarbos ir dekingumo parodymas Evansui uz jo auksciausio lygio profesionaluma, atsidavima ir didele sirdi, parodyta klubui ir jo fanams.

  21. To :(

    Paskutiniais duomenimis, Oly nesitraukia – pasirašys su Evansu kontraktą.

  22. Planai

    Bet planai keiciasi Oly Evansui gavus trauma na visi imanomi scenarijai daugiau vasarai

  23. LOL

    Svarbiausia kad dyrka drarius su viskuom sutinka.

  24. Gytis

    Liūdna😩

  25. BENAS

    nooo

  26. evansas geras

    evansas gerai zaidzia gaila kad taip yra bet tikesimeme kad likis evans cia kita sezona.evansas geriausias is visuu krepsininku.

  27. Kamryn

    Hi Keenan it’s me your sis

  28. Keenan evans fan

    man, I wish you good health and a speedy recovery from your leg injury