A.Gudaitis: „Šiame susitikime atrodėme tragiškai“ 0

Erikas Kirvelaitis, „Basketdream.lt“ korespondentas

Kauno „Žalgirio“ klubas tik po pratęsimo 91:83 (22:18, 14:13, 18:23, 21:21, 16:8) įveikė Panevėžio „Lietkabelio“ ekipą ir, įsirašęs devintąją pergalę Lietuvos krepšinio lygoje, sugrįžo į pirmą vietą turnyrinėje lentelėje.

Sėkmingas rungtynes sužaidė kauniečių vidurio puolėjas Artūras Gudaitis. Jaunasis žalgirietis per 16 aikštėje praleistų minučių buvo arti dvigubo dublio: puolėjas pelnė 11 taškų (5/6 dvit., 1/3 baud.), atkovojo 8 ir perėmė 2 kamuolius bei surinko 18 naudingumo balų.

Po rungtynių A.Gudaitis buvo nusivylęs komandos žaidimu ir pabrėžė, jog prasto žaidimo priežastis buvo nusiteikimo stoka.

– Kas lėmė tokias sunkias rungtynes šį vakarą? „Basketdream.lt“ puslapis paklausė A.Gudaičio.
– Na, nereikia slėpti, šlubavo nusiteikimas. Mes patys atrodėme tragiškai, todėl ir rungtynės buvo labai sunkios ir prastos.

– Komanda kamuolį prarado net 22 kartus. Kokia to priežastis?
– Viskas susidėjo: nusiteikimo, koncentracijos, noro žaisti stoka. Sunku net paaiškinti, kas šį vakarą įvyko.

– Iki ketvirtojo kėlinio pabaigos metėte nedaug baudų, buvote nepakankamai agresyvūs. Kodėl trūko tos motyvacijos?
– Nežinau. Atrodo, jog treneris padarė viską, kad mus motyvuotų. Visgi tai yra mūsų vidinės problemos, kurias reikia kuo greičiau taisyti.

– Nepavyko sustabdyti buvusio žalgiriečio Vytenio Čižausko. Kodėl?
– Jis atėjo žaisti su triguba motyvacija. Vytenis norėjo parodyti, kodėl jo čia („Žalgiryje“ – red.) nėra ir norėjo įrodyti, jog yra geresnis už mūsų žaidėjus. Pradžioje rungtyniauti jam sekėsi sunkiai, tačiau vėliau jis įsivažiavo ir pasirodė tikrai neblogai.

Komentarai