Penktadienį Žalgiris TV eteryje – D.Songaila, E.Ulanovas, J.Mačiulis ir K.C.Riversas 0

Eurolygos namų rungtynių dieną Žalgiris TV tradiciškai siūlo mėgautis pokalbiais su būsimais mačo dalyviais. Penktadienį į „Žalgirio“ arenoje įsikūrusią studiją užsuko Darius Songaila ir Edgaras Ulanovas, o atvykus „Real“ krepšininkams būtų nuodėmė nepakalbinti buvusio žalgiriečio Jono Mačiulio, kuriam kompaniją palaikė Madrido ekipos gynėjas K.C. Riversas.

Tiesioginė transliacija prasidėjo vos pasibaigus „Žalgirio“ treniruotei, kurioje kauniečiai dar kartą išbandė arenos lankų tvirtumą.

Po interviu su D.Songaila ir E.Ulanovu žiūrovams ilgai laukti pokalbių su „Real“ žaidėjais nereikėjo. Ekipos treneriai nusprendė krepšininkus į žurnalistų rankas atiduoti prieš prasidedant Madrido ekipos pratyboms. Kaip ir praėjusį sezoną varžovai iš Ispanijos į Kauną atvyko užsakomuoju reisu ir „Žalgirio“ arenoje surengė tik vieną treniruotę.

Tad Žalgiris TV tiesioginėje transliacijoje per pusvalandį buvo galima išvysti pokalbius net su keturiais Eurolygos krepšininkais.

D.Songailai buvo priminta, kad rezultatyviausias rungtynes Eurolygoje dar 2002 m. jis sužaidė būtent prieš „Real“ ekipą. E.Ulanovas papasakojo, ar tiksliai prisimena savo pirmuosius taškus Eurolygoje, kuriuos pelnė Madride.

J.Mačiulis turėjo paaiškinti, ką jam reiškia grįžti į Kauną ir rungtyniauti prieš savo gimtojo miesto komandą, o K.C.Riverso pasiteirauta apie įspūdžius patirtus „Žalgirio“ arenoje.

„Žalgirio“ ir „Real“ rungtynių pradžia – 19.45 val. Po mačo Žalgiris TV eteryje bus galima žiūrėti ir tiesioginę transliaciją iš spaudos konferencijos.

Komentarai