Penktadienį Žalgiris TV eteryje – P.Jankūnas, E.Beržininkaitis, J.Gistas ir D.Nelsonas 0

Artėjant Eurolygos „Top 16“ etapo dešimtojo turo susitikimui tarp Kauno „Žalgirio“ ir Atėnų „Panathinaikos“ komandų, Žalgiris TV rungtynių dieną tradiciškai bendravo su abiejų komandų atstovais.

Pirmieji į Žalgiris TV studiją užsuks rytinę treniruotę pabaigę žalgiriečiai. Nuo 11.35 val. tiesioginėje transliacijoje dalyvavo komandos kapitonas Paulius Jankūnas ir treneris skautas Evaldas Beržininkaitis.

Kauniečiai oficialiose varžybose prieš Atėnų „Panathinaikos“ klubą nėra laimėję nuo 2003 m. rudens, kai į „Žalgirio“ gretas buvo grįžęs Arvydas Sabonis. Tuomet pirmajame reguliaraus sezono mače Kauno sporto halėje žalgiriečiai triumfavo 80:74. Tai buvo ir debiutinės P.Jankūno rungtynės Eurolygoje.

Būtent prieš „Panathinaikos“ ekipą P.Jankūnas yra sužaidęs vienas geriausių karjeros rungtynių. 2008 m. gruodį žalgiriečiai namuose nusileido graikams 69:80, bet dėl pralaimėjimo „Žalgirio“ puolėjo nebuvo galima kaltinti – 21 taškas, 13 atkovotų kamuolių ir 32 naudingumo balai.

Su „Žalgirio“ kapitonu prisiminę tas dvikovas Žalgiris TV žiūrovai galėjo iš arčiau susipažinti ir su pora „Panathinaikos“ krepšininkų. Prieš komandos treniruotę į studiją užsuko vienas šokliausių Eurolygos krepšininkų Jamesas Gistas ir gynėjas DeMarcusas Nelsonas.

„Žalgirio“ ir „Panathinaikos“ rungtynių pradžia – 19.45 val. Po mačo Žalgiris TV eteryje bus galima žiūrėti ir tiesioginę transliaciją iš spaudos konferencijos.

Komentarai