Trečiadienį Žalgiris TV eteryje – A.Gudaitis, A.Milaknis, A.Tomičius ir B.Olesonas 0

Kiekvienų Eurolygos namų rungtynių dieną Žalgiris TV siūlo mėgautis pokalbiais su būsimais mačo dalyviais. Trečiadienį „Žalgirio“ arenoje Kauno „Žalgiris“ mes iššūkį Ispanijos čempionams „FC Barcelona“ krepšininkams.

Po du abiejų varžovų krepšininkus tradiciškai buvo galima išvysti tiesioginėje transliacijoje. Iš pradžių su žiūrovais bendravo „Žalgirio“ snaiperis Artūras Milaknis ir po traumos į aikštelę grįžęs Artūras Gudaitis.

„FC Barcelona“ jau užsitikrino vietą Eurolygos atkrintamosiose varžybose, tačiau susumavus Barselonos klubo rezultatus Eurolygoje ir nacionaliniame čempionate paaiškėja, kad iš 23 rungtynių išvykose katalonai net 10 kartų grįžo nuleidę galvas. Ispanijos pirmenybėse buvo pralaimėti du paskutiniai mačai svečiuose, kai buvo nusileista Gran Kanarijos ir Valensijos komandoms. Pastarajai ekipai sekmadienį „FC Barcelona“ pralaimėjo net 73:93.

Išvykose pastebimai prasčiau rungtyniauja ir „FC Barcelona“ lyderis Ante Tomičius, kuris kartu su komandos draugu Bradu Olesonu Žalgiris TV studijoje apsilankė prieš savo komandos treniruotę. A.Tomičius „Top 16“ etape net dusyk buvo pripažintas naudingiausiu savaitės žaidėju. Vienas iš šių kartų buvo penktajame ture prieš Kauno „Žalgirį“, kai pirmąsias tarpusavio rungtynes katalonai laimėjo rezultatu 89:72.

„Žalgirio“ ir „FC Barcelona“ rungtynių pradžia – 19.45 val. Po mačo Žalgiris TV eteryje bus galima žiūrėti ir tiesioginę transliaciją iš spaudos konferencijos.

Komentarai