Nuo šiol „Žalgirio“ krepšininkų kasdienybė – Žalgiris TV eteryje ir kitu kampu (VIDEO) 0

Naujajame Kauno „Žalgirio“ klubo sezone krepšinio gerbėjai turės progą sulaužyti nusistovėjusias tradicijas bei pažvelgti į stipriausios Lietuvos krepšinio lygos komandos gyvenimą nuotaikingoje Žalgiris TV laidoje #ReikiaPavadinimo.

Kaip jau supratote, laidai vis dar ieškomas pavadinimas, o jam išrinkti „Žalgiris“ prašo ir sirgalių pagalbos. Pasitelkus kūrybiškumą, komandos gerbėjai yra kviečiami siūlyti galimus variantus oficialioje Kauno Žalgirio svetainėje ir „Žalgirio“ Facebook paskyroje. Apžvelgus pasiūlymus, bendromis jėgomis naujajai laidai bus išrinktas visą sezoną ją lydėsiantis vardas.

Laidos vedėja Martyna Marmaitė kiekvienos #ReikiaPavadinimo laidos metu kvies iš arčiau susipažinti su „Žalgirio“ krepšininkais bei trenerių štabu. Tiesa, žalgiriečiams teks bent trumpam pamiršti įprastus klausimus apie krepšinio taktikas ar būsimų varžovų žaidimą bei pasiruošti netikėtumams.

Jau pirmojoje #ReikiaPavadinimo serijoje laidos vedėjai Martynai komandos kapitonas Paulius Jankūnas prisipažino, ką valgė pusryčiams, o klubo naujokas kanadietis Olivier Hanlanas atskleidė, kas jį labiausiai stebina Kaune.

Naujosios laidos žiūrovai galės išvysti ir dar nematytas pirmosios treniruotės akimirkas bei pamatyti, kokias grimasas krepšininkai atliko fotosesijos naujajam sezonui metu.

Komentarai