Sostinėje – minimalus pralaimėjimas Vilniaus „Žalgiriui“ 4

„TOPsport A lygoje“ „Kauno Žalgirio“ futbolininkai patyrė pralaimėjimą Vilniaus „Žalgiriui“. 14-ajame ture kauniečiai po susitikimo pabaigoje praleisto įvarčio pralaimėjo rezultatu 0:1 (0:0).

Vienos pirmųjų atakų metu kauniečiai grubiai suklydo prie savo vartų, tačiau Pauliaus Golubicko spirtas kamuolys atsimušė į virpstą. Kamuolį į vartų konstrukciją sukirto ir „Kauno Žalgirio“ starto sudėtyje debiutavęs Jermaine‘as Hyltonas.

Legionierius iš Anglijos po Artūro Dolžnikovo perdavimo buvo pelnęs įvartį, tačiau po VAR peržiūros jis nebuvo įskaitytas dėl minimalios nuošalės.

Antrame kėlinyje vilniečiai buvo gerokai pranašesni. Deividas Mikelionis atrėmė labai pavojingus Giedriaus Matulevičiaus bei Joriso Moutachy smūgius, bet 85-ąją minutę buvo priverstas kapituliuoti.

Po beveik dviejų mėnesių pertraukos į kovą „TOPsport A lygoje“ mestas Nemanja Mihajlovičius atliko perdavimą G.Matulevičiui, o marijampolietis smūgiavo tiksliai.

Komentarai

  1. Šančiai

    Iš šitų pelų nebus grūdų….

  2. bent

    rungtynes matei?

  3. Šančiai, kažkokiam bent

    Mačiau ir šitas, ir beveik visas (tas šio sezono.Vakar antras kėlinys buvo niūrus ir apgailėtinas. Nes toks mūsų (t.y. Kauno) Žalgirio lygis. Šiandieninis Žalgiris taip žaisdamas yra labai vidutinė ( varganos Lietuvos lygos prifarširuotos užsieniečių) komanda. Tiesiog Europos mastu nekonkuriancinga. Iš šitų pelų nebus grūdų….

  4. kam

    tuos lukescius taip uzsikelti ? Ir taip aisku koks lygis komandos ir be tavo komentaru , man pirmas kelinys puolime patiko , gynyba kiaura