Septynis įvarčius pelnęs „Kauno Žalgiris“ – taurės ketvirtfinalyje 0

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai užtikrintai žengė į „FPRO LFF taurės“ ketvirtfinalį. Aštuntfinalio rungtynėse Nerijaus Mačiulio auklėtiniai net 7:0 (3:0) įveikė Prienų „Nemuno“ komandą.

11-ąją susitikimo minutę tolimu smūgiu į apatinį vartų kampą kamuolį pasiuntė Davidas Anane, o vėliau žalgiriečiai kurį laiką savo progų neišnaudojo.

Po gražios kombinacijos 36-ąją minutę vienas prieš vartininką iššoko ir įvartį pelnė Filipas Dangubičius, o kėlinio pabaigoje po kampinio įvartį galva pelnė Edvinas Kloniūnas – 3:0.

Po pertraukos su kamuoliu į vartus praktiškai įbėgo ir įvartį pelnė Oyinlola Kayode, o per paskutines 20 rungtynių minučių krito dar trys įvarčiai.

Iš pradžių nuostabiai baudos smūgį išpildė Nidas Vosylius, o po poros minučių įvartį pridėjo ir debiutines savo rungtynes pagrindinėje komandoje žaidęs Emilis Kirliauskas – 6:0.

Tašką rungtynėse padėjo po keitimo aikštėje pasirodęs gynėjas Jasonas Noslinas. Po standartinės situacijos jam patogiai atšoko kamuolys, kuris buvo pasiųstas į vartų tinklą – 7:0.

Komentarai