„Kauno Žalgirio“ vairą perima S.Širmelis 6

Po rinktinių pertraukos į Lietuvos čempionatą „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas žengs su nauju vyriausiuoju treneriu. 

Laikinai vyriausiojo trenerio poziciją užėmusį Nerijų Mačiulį pakeis prieš mėnesį prie komandos prisijungęs Saulius Širmelis.

N.Mačiulis komandos vairą perėmė balandžio mėnesį, kai klubas atsisveikino su Glennu Stahliu.

„Nerijus ne kartą gelbėjo komandą tada, kai jai to labiausiai reikėjo ir užėmė laikinojo trenerio poziciją. Už tai jam esame labai dėkingi, bet dabar mūsų keliai skiriasi“, – sprendimą komentavo klubo prezidentas Mantas Kalnietis.

Keturių dešimčių treniravimo patirtį sukaupęs S.Širmelis per savo karjerą yra treniravęs Ukmergės „Vienybės“, Vilniaus „Žalgirio“, „Panerio“, „Polonijos“, Kauno „Atleto“, „Šiaulių“, Panevėžio „Ekrano“,  Marijampolės „Sūduvos“ ir FBK „Kauno“ komandas, taip pat dirbęs užsienio klubuose – „Ventspils“ ir „Jelgava“ (Latvija), „Tatran“ (Slovakija), „Atlantis“ (Suomija), „Eskilstuna“ (Švedija), „Akzhayik“, „Ordabasy“ ir „Shakhter“ (Kazachstanas).

Prie komandos vairo S.Širmelis debiutuos kontrolinėse rungtynėse su Daugpilio komanda, o pirmasis išbandymas Lietuvos čempionate lauks jau birželio 15 dieną, rungtynėse su Alytaus „Dainava“.

Komentarai

  1. Linas

    Yra tik vienas žodis apibūdinti šitam jovalui – baisu…Gal dar Zelkevičių galėjot pasikalbint:D:D:D

  2. Geds

    Jūs turbūt juokaujat…. TIkrai super, ne tik kad imat pavyzdį iš FBK Romanovo valdymo modelio, bet dabar jau imat ir staff’ą :)) Sėkmės Širmeliui tuos kelis mėn, kol jį pakeis Pankratjevas ar Riabovas

  3. Jo

    Gerai būtų kalnas atleistu save ir kitus vadovus ir nebūtų romka ir paaiškintų kodėl ji atleido

  4. Absurdas

    debiutantas jmj

  5. Vytautas

    Kai jau atrodo, kad dugnas pasiektas, KZ pasibeldzia is apacios…

  6. K

    Ką Mačiulio nelieka ir komandoje