Pirmą kartą surengtas įvairių kartų „Žalgirio“ jaunimo sistemos auklėtinių susitikimas 2

Trečiadienį „Žalgirio“ arenoje įvyko ne tik „Betsafe-LKL“ finalo serijai besiruošiančių žalgiriečių treniruotė, bet ir kiek neįprastos rungtynės. Jose susitiko šio sezono „Žalgirio“ jaunimo komanda su kiek anksčiau „Žalgirio“ jaunimo sistemoje rungtyniavusiais krepšininkais.

Į pirmą kartą surengtą „Žalgiris Youth Reunion“ renginį atvyko ankstesnių kartų „Žalgirio“ dublerių žaidėjai: Motiejus Krivas, Ignas Sargiūnas, Dominykas Stenionis, Kajus Kublickas, Gytis Nemeikša, Ugnius Jaruševičius, Laurynas Vaištaras, Modestas Kancleris, Giedrius Bergaudas ir kiti.

Jų komandą treniravo „Žalgiris-2“ treneris Vytautas Pliauga, o jaunesniems žalgiriečiams vadovavo „Žalgiris-3“ vyr. treneris Rokas Kondratavičius.

Keturis kėlinius po 12 minučių vykusias rungtynes 104:86 laimėjo vyresnių krepšininkų komanda.

Susitikimą stebėjo ir visi „Žalgirio“ pagrindinės komandos trenerių štabo nariai su Andrea Trinchieri priešakyje. Rungtynėse apsilankė ir Edgaras Ulanovas, Dovydas Giedraitis, Tomas Dimša, Kevarriusas Hayesas ir Demetre Riversas.

„Labai geros nuotaikos. Pirmą kartą teko sudalyvauti tokiame susitikime. Nors ir pats visai neseniai išėjau iš šios sistemos, bet patiko susimatyti su seniai matytais veidais, net ir prieš 3-4 metus kartu žaidusiais žaidėjais. Patiko išbandyti jėgas ir prieš šių metų komandą. Puiki idėja ir gerai suorganizuota diena“, – sakė 2023 m. su „Žalgirio“ dubleriais „7bet-NKL“ čempionu tapęs G.Nemeikša.

Po rungtynių „Žalgirio“ sistemos auklėtinių laukė bendra vakarienė „Žalgirio“ arenoje įsikūrusiame restorane „Sala“, o vakarą buvę ir esami dubleriai užbaigė pramogaudami „Žalgirio“ arenos baseine.

Komentarai

  1. Jo

    Gal senden yra trečiadienis

  2. BENAS

    jo