„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda – Lietuvos čempionate pusfinalyje 0

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda žengė į Lietuvos Futsal A lygos pusfinalį. Pirmąsias ketvirtfinalio rungtynes prieš „TurboTransfers“ laimėję rezultatu 13:2, Vilniuje pergalę kauniečiai pasiekė rezultatu 8:3.

Rungtynių pradžioje žalgiriečiai stengėsi aktyviau spausti varžovus ir kurti progas, tačiau kamuolys vis lėkė virš vartų, o vilniečiai nenusileido ir nesėkmingai kontratakavo. Netrukus šeimininkai išprovokavo J.Zagursko pražangą šalia vartų, tačiau jų baudos smūgis buvo netikslus. Kauniečiai savo ruožtu nežaidė tiksliai ir įvarčio turėjo palaukti.

Aštuntą minutę „Kauno Žalgirio“ komandos nariui Bolo, po rezultatyvaus Marcelo perdavimo, pavyko įmušti pirmąjį rungtynių įvartį. Netrukus rezultatyvų perdavimą atliko jau M.Avetysianas, o Bolo smūgiuotas kamuolys vėl buvo pasiųstas į vartus – 2:0.

Po pertraukos smūgių netrūko, susikaupę žalgiriečiai iškart atakavo varžovų vartus, tačiau daugybė progų vėl liko neišnaudotos, o patys varžovai per aštuonias minutes rezultatą išlygino – 2:2.

Dar tą pačią rungtynių minutę rezultatą vėl persvėrė Marcelo, o varžovai neteko raudoną kortelę gavusio futbolininko.

Tiesa, kiekybinės persvaros žalgiriečiams ilgą laiką išnaudoti nepavyko, o už neapdairų žaidimą skirtas baudinys į žalgiriečių vartus buvo atremtas.

Per porą minučių po įvartį pelnė Deividas Reimaris ir Lukas Sendžikas, o 36-ąją minutę rezultatą vėl švelnino „TurboTranfers“ – 5:3.

Per likusį rungtynių laiką kauniečiai į varžovų vartus pasiuntė dar tris tikslius smūgius, kuriuos atliko Marcelo, Arthuras ir Albertas Voskunovičius – 8:3.

Komentarai