Zalgiris overcomes Vytautas on the road 9

Zalgiris Kaunas defeated BC Vytautas and is now the first team that has reached the 10-win mark in Lithuanian League this season. The defending champions beat Vytautas on the road in Prienai on Sunday – 63:55 (14:15, 25:14, 11:17, 13:9).

The first quarter was very competitive and neither team could get ahead. First period ended with a buzzer-beating 3-point shot by Tomas Delininkaitis – Vytautas led 14:15.

Zalgiris was able to gain a double-digit lead behind successful plays by Brock Motum and Paulius Jankunas. The score before halftime was 39:29.

The start of the third period was very good for Zalgiris. Kaunas team was able to get a 14-point lead in the first minutes of the quarter. But Vytautas got concentration back on and cut the deficit to 4 before the final period (50:46).

The home team fought hard and was very tough, but Zalgiris overcame Vytautas in the last minutes. The nail in the coffin was an alley-oop dunk by Augusto Lima. Final score – 63:55.

Jankunas led Zalgiris with 15 points and 10 rebounds. Kevin Pangos added 10 points.

Arturas Valeika scored 12 for Vytautas. Saulius Kulvietis got 11.

Comments

  1. ss

    Vel Jasikevicius pagrindiniais zaidejais vien zaidzia, o poto neistempia 2 EL rungtyniu per savaite.. Aciu dievui antros ne Kaune, o tai vel kaip pries maccabi reiktu ziuret vos pajudancius zaidejus…

  2. Siaubutis

    Ne nu zaidimas tragiskas,butina ieskoti pastiprinimo,nes greit eurolygoj liks zaisti tik del garbes….daugiau nej puse komandos reikia mesti lauk,kokius cia grybus Jasikevicius pririnko tai ziauru…daugiau jam negalima leisti rinkti komandos

  3. Q

    hartensteinas ir valinskas visiskai negavo laiko,keisti sprendimai is trenerio puses,sitaip pudyti ant suolo net LKL

  4. MR X

    Apgailetinas zaidimas. Trenerio vietoj pradeciau galvot apie atsistatydinima… O jei treneris lieka, tai metas permainu sudetyje. Seibutis su Kavaliausku tai matos bb deje, Pangos isvis zluges. O Lima siaip intelekto nesuzalotu veidu, is jo tiketis daug negalima. Kiti pagal galimybes losia, neisivaizduoju kaip is Ulanovo be metimo gali isaugt Eurolygos komandos startinio penketo lygio zaidejas. Kuo skubiau butinas normalus imesti ir prasiverzti galintis SF. Aciu kas skaite.

  5. SEibuti

    Nevaryk taip baisiai! Visiskai degraduoja zomgus, baisu!

  6. Darius

    Vaikai, jei norite pamatyti kaip negalima zaisti krepsinio, ziurekite Zalgirio varzybas, nes ten yra toks degradas Seibutis. Ziurekite i ji ir niekada taip nezaiskite. Taip negalima. Seibutis yra antikrepsininkas

  7. ex-LR

    seibutis su kevalu kaip susitare po du taskus. sudejus algas gaunasi arti puses milijono

  8. Darius

    Tas išdvėsęs Seibutis jau ne tik eurolygoje varo į minusą, jau LKL-e pastovioai minusinis. 2 paskutines LKL rungtynes šito grybo naudingumas -3. Neimu eurolygos, LKL-e šito žagriarankio taiklumas tritaškių 20%, dvitaškių 37%. Šitas inkaras per 10 šio sezono LKL rungtynių metė 15 tritaškių, pataikė 3. Ateina į aikštelę, nieko nedaro, nesistengia, pasidarė tikras komandos parazitas, kažkoks prilipęs, algą ima, o žaidimą nuodija. SEIBUTĮ LAUK. O ant Kavaliausko nevarykit, nes jis tikras vyras, statybininkas. Tarė žodį – mūras. Pasakė niekada nežais už Žalgirį ir tęsi, nežaidžia. Tik už ką jam irgi tada algą moka moliagalvis ?

  9. jo

    balasto kiekvienais metais zalgiryje nors vezimu vezk, vienu atsikrato kitu prisiperka, o paulius vienas veza komanda ant peciu, nejaugi nebaisu kad suluz viena diena? Ka tada darysit avinai?