Pangos claims Betsafe LKL Player of the Week award 26

LKL.LT

Kevin Pangos had his best game in the Betsafe LKL and earned Player of the Week honors after helping defending champions Zalgiris hold off a strong challenge by Lietkabelis on Sunday.

The 25-year-old Canadian point guard scored 24 points, grabbed 3 rebounds, dished out 5 assists and registered a steal, as the Kaunas side inscribed an 85-72 win after a hard-fought game.

Having connected on 7-of-12 attempts from the field and 9-of-9 from the free-throw stripe, Pangos posted a new Betsafe LKL personal best with an efficiency score of 34.

The win allowed the top-of-the-table Zalgiris to enter the last round of action with a two game lead over the second-placed Lietuvos Rytas.

The Team of the Week was rounded out by Pieno Zvaigzdes point guard Trevon Hughes, Eigirdas Zukauskas of Vytautas and the Neptunas big man duo of Edgaras Zelionis and Simas Galdikas.

Comments

  1. 15min interviu

    saro priesu tapes Z. skucas atsiprasyti neketina neturejau kada bet ir nematau uz ka

  2. filosofas

    Tikėkimės, kad White’as iki atkrintamųjų atsigaus. Kiek esu matęs NBA panašių traumų, tai būtent maždaug tiek ir užtrunka reabilitacija (iki mėnesio). Nebent kažkas rimčiau. Labai svarbus žaidėjas, ir, kaip pastebėjęs D. Urbonas, jungiamoji Žalgirio grandis tarp žemų ir aukštų. Be to, neužmirškim, koks jis yra kovotojas. Greito pasveikimo!

  3. Kas žino kaip Arono sveikata?

    Kas žino kaip Arono sveikata?

  4. A

    Kas žino kaip Arono sveikata?

  5. niekas

    dar laukimas vis dar lieka neaisku uztruko siaip jau galejo paskelbt jei diena atliko tyrimus

  6. whito

    visi laukia klausineja ziniu naujienu negi taip uztruko tyrimai visiems rupestis

  7. Darius

    Daug kartu ziurejau pakartojima ir matau, kad skucas prarado kamuoli, tada visu kunu nugara griuna i White. Traumuoja ji, bet apsimeta kaip niekur nieko ir ramiausiai aunasi sportbati. I White jis net neatsisuka, nors White uz metro rekia is skausmo. Esu isitikines, kad skucas tycia taip padare.

  8. G

    Tai, kas Aronui? Nekankit Zalgirio sirgaliu sia tyla.

  9. zalgiris ramiau atsikvepe

    Jau galima ramiau atsikvepti del white isvenge rimtos traumos raisciu ciurnos patempimas tai ilgam is rikiuotes neiskrito

  10. aciu dievui

    Bent tiek dabar zalgirio arena saro bus skucas priesas

  11. tai

    kad kam tas skucas ne priesas, gal neatsimenat kaip su juankunu buvo , o pernai gordona stumde, matyt pavydus zmogus yra , krepsinio negali zaisti aukstam lygyje , tai bando kompensuotis nesvariais veiksmais. Blogiau kad teisejai leidzia jam taip zaisti.

  12. kaip jum ketvirtfinalio bilietu kainos ?

    Man tai kosmosas. Atrodo, kad ne vien man – labai nedaug bilietų nupirkta. Nemalonus jausmas. Toks puikus sezonas, o gale prarūgusiu skuduru per veidą…

  13. Darius

    ketvirtfinalio bilietai per brangūs. Gink dieve neagituoju nepirkti, pirkit, bet aš nepirksiu. Kviečiu tik PONĄ (su ironija) motiejūną atsikvošėti, ką tu darai ? Nori, kad Žalgiris žaistų pustuštėje salėje ? Kas svarbiausia, aš, kaip sezoninio abonento turėtojas, elektroniniu paštu gavau laišką, kuriame buvau šantažuojamas kuo skubiau per 3 dienas už 48 eurus nusipirkti bilietą į ketvirtfinalį, kitaip jis dar brangs mažiausiai 7 eurais. Žiauriai esu pasipiktinęs ir tikrai nepirksiu. Visą sezoną nešioju subinę į Žalgirį, remiu, 2 proc paskyriau, o ateina svarbiausios rungtynės, sezono desertas ir dėl pažangios bilietų įsigijimo sistemos aš jau turiu mokėti 48 eurus į vieną mačą ? Noriu pasakyti, kad mano vieta yra viena pigesnių. Ačiū, bet ne, riba peržengta. Godumas pražudys frajerį, kaip rusai sako.

  14. buvo

    anksciau geras pastebejimas kad abonementu savinkams atrodo labai brangu nes neperka pavieniu bilietu , jei paziuresit penktadienio rgnt su cask tai pavieniai bilietai dar brangesni nei i ketvirtfinali buvo bet jie ispirkti, manau kas nenori pirkti nepirks kas nori ir gali nusipirks, jei nebus pilna sale bus pamoka kitam kartui, nes dabar jau stipriai i akis krenta kad astunfinalio zalgiris nesitikejo ir jam nesiruose sezono pradzioje, matyt pritruko patirties.

  15. bus ne bus

    Neaisku kiek dauguma savo nuomone turi apie kainas kokios kainos tokia ir bus arena matysim

  16. Darius

    I grupes varzybas bilietu prekyboje buna maziau, nes kokius 6500 vietu jau parduota per sezono abonementus. Dabar arena uzpildyti bus zymiai sunkiau, nes bilietus tokiom kainom tures pirkti visi.

  17. x

    As net susimasciau, kodel Zalgiris taip daro su tom kainom. Cia gal del to, kad vis dar turi nemazai skolu ir nori greiciau atiduot? Jeigu del to, tai galima ir pagelbet tiem, kas turi pinigu ir gali tiek moketi. Bet jeigu tie pinigai kazkur kitur nueina, tai negrazu tada taip elgtis su savo fanais. Aisku isejo i ta ketvirtfinali po daugybes metu, svarbios rungtynes, bet cia jau per daug. Sakau, jei tie pinigai nueis i Zalgirio biudzeta, skolom mazint tada ok, bet jei kazkam ten i kisenes, tai slyksciai elgiasi tada.

  18. to x

    taigi jie niekam nieko neaiškina ir neatsiskaito, kaip norės, taip ir pasidarys. paskelbs paskui, kad sumažino skolą kažkiek, bet kiek jie pasiims sau, o kiek skirs skolai, nesužinosi. Imkime paprastus skaičius, 13500 fanų*60eurų=810000 . Tai va, vienos ketvirtfinalio rungtynės ir motiejūnas į kasą gaus 810 000 eurų. Bent tiek tikisi gauti.

  19. baikit

    tas nesamones varineti, kokias kisenes nueina, turit irodymu klokit , o jei ne tai uzteks vartyt, as bent jau neabejoju kad i biudzeta nueis . Ir dar klausimas, kodel turi su kazkuo atsiskaitineti, jusk ka savininkai klubo? Remejai? perkat bilietus gaunat paslauga, nepatinka neperkat sedit namuose ziurit tv , ir taip zalgiris vienintelis is lkl klubu pries sezona pristatineja savo biudzeta ir komentuoja pajamas ir islaidas.

  20. 15min

    issputusios zalgirio bilietu kainos i ketvirtfinali tiko ne visiems

  21. bilietai i ketvirtfinali

    bet bilietu kainos papiktino kai kuriuos sirgalius

  22. bilietai i ketvirtfinali

    bilietu kainai itaka daro ir tai jog del ledo ritulio cempionato varzybu labai stipriai isauga eurolygos ketvirtfinalo runktyniu surengimo kastai internete jau spejo pasipilti sirgaliu skundai del issiputusiu kainu labiausiai nepatenkinti abonementu turetojai

  23. Darius

    Arenos savininkas yra savivaldybė, bet ją valdo VŠĮ Kauno Žalgirio rėmėjas. Taigi, šis valdytojas prisiplanavo renginių, visokių ledo ritulių, o dabar dejuoja, kad bus brangu surengti Eurolygos play offus ? Ir todėl nusprendė, kad pinigus išlups iš Žalgirio sirgalių.

  24. dar apie ketvirtfinalį

    manau, kad kalbėti reikia ne apie kainas, o apie gėdos jausmą, kurio Žalgirio vadovybė aiškiai neturi. Jiem nebūtų gėda moterį pastumti, invalidą apiplėšti, vaiką nuskriausti… Tai ne skambios frazės. Ar žinote, kiek kainuoja bilietas invalidui su vežimėliu į tas rungtynes ? 25 eurus!!! MOTIEJŪNAI – ALIO, AR GIRDI ? Tu ką tik pažeminai Žalgirį taip, kaip jau seniai nebuvo

  25. dar apie ketvirtfinalį

    manau, kad kalbėti reikia ne apie kainas, o apie gėdos jausmo nebuvimą. Žalgirio vadovybei nieko nėra nepriimtino. Tai ne tušti žodžiai. Ar žinote, kiek kainuoja bilietas invalidui su vežimėliu ? 25 eurus. ALIO, MOTIEJŪNAI, wake up ir pasitark su psichologu, kad suprastum, kodėl taip pažeminai Žalgirį. Kaip jau seniai nebuvo. Pralobsite iš vienų rungtynių ??? Į sirgalius tau juk nusispjauti

  26. paskaityk

    senas knygas apie tai kaip gerai buvo sssr, kai viskas buvo nemokama ir nsuiraminsi, ir atstok nuo to notiejuno viena karta, rasai rasai tai tau arogantiskas tai gobsas tao be sazines, , gal jisai tave is kur nors ismete ar dar kazkaip nuskriaude?