Zalgiris cruises past Prienai at home 9

Zalgiris Kaunas stayed undefeated and recorded the seventh straight win in Betsafe LKL.

Lithuanian champions easily 87:55 defeated CBet Prienai. It was the first loss for Prienai team this month.

Zalgiris had little problems at the beginning at the game and was trailing 2:8. Although, Kaunas side won the second quarter 34:16 and completely ran away.

Jock Landale with 16 points and Zach LeDay with 14 were the top scorers for Zalgiris.

Arnas Velicka scored 14 points and added 7 assists and 4 steals to CBet. Although, point guard made only one three-pointer out of eight and made only five field goals in total out of 19.

Comments

  1. Fanas

    Per ka rodys ?

  2. Andrius

    Per kur galima paziuret givenantiems uzsieni?

  3. 709

    Su eiline pergale LKL

  4. Vycka

    neramina Lukas, jei iš Perezo nieko gero nebus, tai su visa pagarrba Walkupui, nenueisim toli be aukšto lygio įžaidėjo, nors pernai irgi ne pyragai buvo

  5. Darius

    Lukas zaidzia labai silpnai, o galetu bent dvigubai geriau. Sunku pasakyti kas jam yra

  6. Lukas

    Jau daug kas sneka kad lekavicius sedes jau kelintos runktynes prastos siendien prastI sprendimai jo klydo

  7. zalgiris

    Na saras kazka minejo po penktadienio runktyniu del lekaviciaus ar pamirses zalgirio sistema neperpranta

  8. zalgiris

    Kazin ar jau be atsigaus tas perez vistiek manau sezonui isivaziavus reiktu papildymo

  9. Darius

    arenoje net nepastebėjau, kad save vadinantys kažkokiais green boysais pasiplovė iš varžybų po 2 kėlinio. O šiandien internete skaitau, kad šitie nususę lochatronai išnešė mieles ? Neįsivaizduojamas dalykas, kad anksčiau halėje aktyviausia E tribūna būtų pasiplovusi po pusės varžybų, o dabar matai nešė muilą su grasinimais ? Ir neškit. Būtų gerai, kad ir nebeparneštumėt, kol protelio tuščiose galvose nėra. Apsisuko ant kulnų ir išėjo. Niekam netrukdo tai, kad rungtynių metu ketina įvesti tvarką ir visi liko, o šitiems netinka ? Nelabai suprantu, kaip atsukę šiknas komandai po to dar gali vadintis ištikimiausiais sirgaliais ? Išėjote iš varžybų, liurbiai. Nesate jokie ištikimiausi sirgaliai, nes daugybę metų nepraleidžiu nei 1 Žalgirio namų rungtynių ir matau, kad ta jūsų tribūna būna pustuštė per visas ne Eurolygos rungtynes. O šitie žiopliai renkasi, į šitas rungtynes eisiu, šitos neįdomios, tai neisiu. Neleidžia skanduočių su keiksmažodžiais, tai visai neisiu. Cirkas.