Zalgiris to fulfill safety recommendations 37

On Thursday, Zalgiris Kaunas once again confirmed that during the EuroLeague Round 26 match-up between Zalgiris Kaunas and AX Armani Milano on the 28th of February, 2020, they will be in compliance with the recommendations.

In a special press conference, Zalgiris director Paulius Motiejunas explained the current situation.

“We would like to inform that we received a report from the Ministry of Health with their recommendations. One of them was to delay the game. We were in contact with the EuroLeague, and they claimed that there is no possibility to delay the games. Another option was playing without supporters, but we do think the club does not exist without our fans.

Their support is extremely important and we are not considering playing without our fans. We will be taking all possible precautions. We will try to guarantee your safe-being in the arena.

If we decided not to play, it would most likely mean a technical loss, and that would hurt us both financially and in the league standings.”

After a letter sent to the Milano club on Wednesday, the team informed Zalgiris that the fans that were supposed to be traveling together with the team, will not be joining them, to ensure that the situation does not worsen.

There is also an opportunity for those who have purchased tickets to the game, but have decided not to come because of the threat of the coronavirus, to get a refund.

To make the refund go smoother, you are asked to fill out this form: http://bit.ly/TicketsRefund.

Fans are asked to make the refund request until the 13th of March, 2020. Refunds may take up 14 business days, so we ask fans for their patience.

Zalgiris also shares the information and recommendations provided by the Extreme situations operations center in the Ministry of Health in Lithuanian, English and Italian. These recommendations have been sent out to the Milano AX Armani club, which was asked to share with their team’s fans.

Comments

  1. Juozapas

    O ar bus grąžinti bilietai paleisti vėl į prekybą? :)

  2. Darius

    Man pikta, kad dėl šitų ponų veiksmų apskritai kilo visas šitas chaosas, o jiems reikėjo iškarto informuoti Milano sirgalius, kad nesirodytų arenoje ir būtume ėję į rungtynes kaip visada. Bet ne, prieš porą dienų vėjus rašė apie tai, kad italai bus patikrinti, vakar pezėjo, kad atėję į areną rankas plautų ir susirgę teisybės neieškotų, esą klubas neprisiima atsakomybės. Šiandien jau žada pinigus už bilietus atiduoti. Gerai, o kaip atiduosite pinigus, jei žmogus nusipirkęs sezono abonementą ? jau daug žinau tokių, kurie apsisprendė neiti, nenorėdami viruso nuo italo pasigauti. Apsišikote iki ausų. Žemas lygis.

  3. aaa

    bauda abonentu turetojams:D

  4. heyhey

    ko jus cia klausinejat ar piktinates , parasykit klubui tiesiai ir gausit savo atsakymus el pastu, jei nebus italu sirgaliu manau jokio pavojaus nera , o jei tautieciai segantys ateis sugrize is italijos tai visas rungtynes reikia atsaukti, o pvz ka daryti su chimki , rusija kaip visada jokios info neskelbia

  5. Klausimas

    O tai kaip su abonementais?

  6. Algis

    Dariau jeigu daug tokių žinai tai gaila tavo aplinkos, tikriausiai vien debai suka tave nes ir pats toks esi :D Važiuos tau sergantis Italas, ir tas virusas grybe tu, šudu šudas, ir išpustas burbulas :D pasidomėk kas gripas yra, ir kiek LT miršta nuo jo kiekvienais metais.

  7. Algiui

    Ar tu žinai, kad tą virusą jau nešioja iki pasirodant simptomams ir gali apkrėst? pasiskaityk vadovėlyje kas yra inkubacinis periodas.

  8. Nereikia tresuoti

    Ainam I runktynes

  9. Laukiam

    Klubas neegzistuoja be fanu

  10. Laukiam

    Nereikia cia nieko piktintis

  11. Vyriausybe uzdege

    Zalia sviesa DraustI zalgirio runktyniu nera teisinio pagrindo

  12. 709

    Bet koks sprendimas yra gerbtinas. Neteisinga butu versti ar drausti eiti i varzybas. Kaip sakoma nuo likimo nepabegsi.

  13. taigi

    koks skirtumas eiti į rungtynes ar eiti apsipirkti į kokį akropolį? Ir vienur, ir kitur gali būti nešiotojas… Sportuokit, sveikai maitinkitės ir jokia bacila neims.

  14. 15 min Eurolyga

    Eurolyga paaiskino kodel neleido Zalgiriui nukelti runktyniu del koronaviruso gresmiu

  15. Kaunas

    BeviltiskI jusu tie pasirasymai peticija nieks nereguoja

  16. Vyriausybe uzdege

    Veryga leido zalgiriui rengti runktynes su italais

  17. Ado

    Dariau jei prišikai o tai prie ko čia mes

  18. ziurim faktus

    Tai dar dabar. O dabar net kurianti draudimus, si karta dar neuzdraude – tai ka ten…

    O faktas dar ir toks, kad kasdien Vilniaus oro uoste nusileidzia po lektuva su keleiviais, kurie issiskirsto po viesasias vietas visoje Lietuvoje.
    Antra, ar sergi/nesergi paaiskeja per savaite ar veliau.

    Tai klausimas, ar ne didesne rizika uzsikresti bet kur, kur yra nepazistamu zmoniu arciau kaip 3 metrus

  19. Milano armani interviu

    Italu Treneris E.Mesina suirzes Kaune del isterijos jei nesiseks aiksteje pradesime koseti

  20. Darius

    Cirkas tesiasi. Pries pora dienu visi cia perskaiteme informacija, esa visi atvyksiantys is Milano bus kruopsciai patikrinti. Lektuvas jau nusileido ir stai ka apie patikrinima pasake Mesina :
    Treneri, koks buvo patikrinimas atvykus į Lietuvą?

    – Tai buvo šiek tiek juokinga, nes mes jiems davėme anketas su pavardėmis, vardais ir telefono numeriais. Toks ir patikrinimas.

    – Nepasirodė rimtas patikrinimas?

    – Nežinau, tai net nepatikrinimas.

    Hahaha. Dabar visi saugiai einame i arena. Italai kruopsciai patikrinti. Uzkrato nera.

  21. heyhey

    Taigi kalba buvo apie sirgalius ne apie komanda, pasirašyk peticija ir užpildys paraišką kompensacijai, ir visi bis patenkinti

  22. Nematau cirko

    Nereikia lia lia

  23. Eurolyga

    Maccabi 71-70 oly Ryt laimejus gera proga suoli I virsu dviems laipteliais

  24. Ožiagalvis

    Tiesa, jeigu išties per pastarasias savaites atvyko iš Italijos žmoniu(+nepamirškit, kad italija ne vienintele turinti užsikretusiu), tai čia visi jūsų isteriški būgštavimai atrodo juokingai.

    Sakantys, kad atidėti varžybas irgi negudriausi. Iki kada tu atidėsi žmogau? Virusas jau Lietuvoje, be abejonių. Ir per menesi ar du jis tikrai nemanau, kad dings. Tokiu atveju reiktu viska karantinuoti ir baigti sezona, ir tave be darbo pasodinti namuos. O tiek laiko be jo greičiau iš bado nustipsi, nei nuo musu garsaus svečio Korono.

    Eikit, megaukites varžybomis, sveikai maitinkites ir neisterikuokit, nes stresas kenkia sveikatai.

  25. Virusas jau patvirtintas Lietuvoje!

    Labai tikiuosi bus privalomas nurodymas žaisti be sirgalių!

  26. Darius

    Labai tikiuosi, kad rungtynės vyks kaip priklauso, ty su sirgaliais. Padaryta, kas turėjo būti padaryta, sirgaliai iš Italijos neatvyksta ir gražino bilietus. Panikuojantys galite likti namuose ir neiti į areną ir į darbą, nebent dirbate vienumoje ir automobiliu irgi važiuojate vieni, esate nevedę, gyvenate vienkiemyje ir vaikų neturite. Bet Motiejūnui siūlyčiau pradėti gerbti Žalgirio sirgalius ir mažiau čia kabinti makaronus, kaip šią savaitę pvz kabino, esą sirgaliai iš Italijos bus kruopščiai patikrinti dėl sveikatos, todėl gali atvykti. Paskui kreipėsi, kad jie nevyktų, nes nieko patikrinti neįmanoma, nebent žmogus akivaizdžiai gatavas ir plika akimi matosi, kad serga. Paskui dar iš to pono girdėjau, kad bus valomi turėklai arenoje, kas kelia juoką. Nu nuvalysi tu tą turėklą, o po 2 sek jį lies ligonis ir kas tada ? Ištisai vienu metu valysite viską ? Pakankamai prisiskaičiau čia visokių durnysčių, kur nebent toks Motiejūnas ir gali sugalvoti. Primena 1985 m po Černobilio avarijos, kai komunistai aiškino, be panikos, padėtį kontroliuojame.

  27. Arne

    We have 4 e-tickets for sale.Orange A, sector 344, row 6, seats 3,4,5 and 6. 24€/pcs

  28. stop

    uztenka , pasirupinkim savo emocine busena, islikim ramus ir nesigincykim su kvailiais

  29. to heyheyhey

    šiaip jau nusišnekėjai konkrečiai, nes Rusija kaltinama, kad per daug informacijos skelbia

  30. heyhey

    gal nori dar paieskot kur nusisnekejau , surasyk visa sarasa , aptarsim prie alaus

  31. to heyhey hey

    “o pvz ka daryti su chimki , rusija kaip visada jokios info neskelbia” – čia ir nusišnekėjai

  32. Jonas - to heyhey

    Bus 14 sirgalių iš Milano

  33. Jonas - to heyhey

    Bus 14 sirgalių iš Milano.

  34. .

    Gal ponas Motiejūnas norėtų sėdėti prie sirgalių iš Milano ?

  35. Heyhey

    O man atrodo kad ne, jau rašiau galima aptarti akis į akį jei tinka rašyk kur

  36. Gintas

    Jo gera vadyba, kas nejo i varzybas turedami bilietus, tuo paciu ateme galimybe is tikru sirgaliu nepanikuojanciu ateiti i arena palaikyti Zalgiri ir nusipirkti bilieta, tiem grazins pinigus, net iki kovo 13d, o mes kas buvome arenoje nesvarbus. Palaikykime Zalgiri tik per TV, gal dar ant alaus duos.