„Ąžuolyno bėgime“ – komandos „Spyris“ futbolo pramoga 0

„ĄŽUOLYNO BĖGIME“ – KOMANDOS „SPYRIS“ FUTBOLO PRAMOGA

Pirmasis rudens savaitgalis kauniečiams ir miesto svečiams prasidėjo aktyviai „Ąžuolyno bėgimo“ renginyje. Prie greitai tradicine tapsiančios akcijos prisidėjo ir Kauno futbolo komanda „Spyris“, suorganizavusi renginio dalyviams bei svečiams pramoginį futbolo turnyrą.

NEĮPRASTAS FUTBOLAS

Suorganizuotos atrakcijos metu savo jėgas bei taiklumą išbandyti panorusiems dalyviams spardyti kamuolį reikėjo ne į paprastus vartus, saugomus vartininko, o į futbolo aikštę imituojantį dangalą, pakabintą ant tikrųjų futbolo vartų. Specialioje uždangoje buvo net kelios ertmės, į kurias ir reikėjo pataikyti spiriančiajam.

RUNGTIMI MĖGAVOSI IR DIDELI, IR MAŽI

Neįprasto futbolo akcija džiaugėsi įvairaus amžiaus aktyvaus sporto mėgėjai bei tokie profesionalūs sportininkai kaip „Aistės-LSU-Paradis“ krepšninkės. Patys organizatoriai pripažino, jog į tokius vartus spirti kur kas sunkiau.
„Mūsų klubas suorganizavo akciją – visi norintys gali prieiti ir spirti į vartus, o už tai laimėti kvietimus į mūsų rungtynes, kurios vyks jau rugsėjo 15 dieną prieš Utenos „Utenį“. Daug jaunų, mūsų klubo mokyklos auklėtinių stojo į eilę ir visą laiką mušė, todėl buvo daug pataikiusių. Man lengviau būtų spirti į vartus su vartininku“,- pasakojo Matas Gavrilovas, Kauno „Spyrio“ saugas.
Norintieji dar kartą pasimėgauti futbolu bei palaikyti Kauno komandą kviečiami į antradienį, rugsėjo 15 dieną, vyksiančias rungtynes prie Utenos „Utenis“ komandą. Daugiau informacijos ir bilietai čia.

Komentarai