Baigėsi grupės varžybos Kauno apskrities MEL čempionate 0

Vasario 13d., šį baugų penktadienį, meilės dienos išvakarėse, Kauno apskrities MEL čempionato dalyviai žaidė paskutiniąsias grupės varžybas. Kauno apskrities čempionate intriga išliko iki pat paskutinių rungtynių, nors grupių nugalėtojai ir buvo aiškūs.

“Kaustos” sporto komlekse kovojo E grupės nugalėtojai Kėdainių “Ryto” v.m. ir Raseinių “Šaltinio” v.m. Šios rungtynės nekėlė didesnės intrigos, nes kėdainiečiai jau buvo užsitikrinę pirmą vietą grupėje, raseiniškiai jau buvo praradę viltis patekti į kitą varžybų etapą. Rungtynės vyko vangiai ir Kėdainių “Ryto” v.m. nesunkiai nugalėjo rezultatu 85:70.
Po šių komandų į aikštelę išbėgo Ariogalos v.m. ir Kėdainių “Aušros” v.m. krepšinio rinktinės. Ariogalos krepšininkai taip pat jau buvo praradę viltis patekti į atkrintamąsias varžybas ir nesugebėjo pasipriešinti Kėdainių “Aušros” v.m. krepšininkams. Jie pralaimėjo šias rungtynes rezultatu 61:71.

Tuo metu A.Sabonio KM Prienų “Žiburio” gimnazijos krepšininkai pralaimėjo rungtynes dėl antrosios vietos E grupėje Raudondvario gimnazijos krepšininkams rezultatu 50:54. Po šių rungtynių aikštelėje kovojo praeitų metų MEL čempionai Jonavos “Senamiesčio” gimnazijos krepšininkai su Birštono v.m. vaikinais. Pergalės atveju birštoniečiai dar galėjo pakliūti į nuvažiuojantį atrankinių varžybų traukinį ir kovojo iki pat pabaigos, tačiau jonaviečiai išplėšė pergalę rezultatu 66:65 ir pateko į kitą MEL varžybų etapą.

Galutines apskrities grupių lenteles rasite mūsų tinklalapio MEL skiltyje. Tolimesnėse kovose susitiks Raudondvario gimnazija su Jonavos “Senamiesčio” gimnazija, o Kėdainių “Aušros” v.m. su Prienų “Žiburio gimnazija.

Apskrities čempionato grupės varžybose rezultatyviausiai žaidė:

1. A.Milaknis – Domeikavos v.m. vid. 32 tšk.
2. M.Domeika – Jonavos “Senamiesčio” gim. vid. 26,4 tšk.
3. P. Ivanauskas – Prienų “Žiburio gim. vid. 24,8 tšk.
4. T.Jorodas – Raudondvario gim. vid. 23,4 tšk.
5. M.Petrauskas – Domeikavos v.m. vid. 21,8 tšk.

Grupių nugalėtojai Domeikavos v.m. ir Kėdainių “Ryto” v.m. susikaus dėl MEL taurės trečiadienį, vasario 18 d., 10.30 val. “Kaustos” sporto komplekse, Naglio 4a.

Su meile,
zalgiris.lt

Komentarai