„Žalgiris“ rengsis sezonui Ispanijoje, Suomijoje bei Rusijoje 0

Trečiadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pradėjo pasiruošimą artėjančiam 2004/2005 metų sezonui. Iki rugsėjo 7 dienos kauniečiai, vadovaujami fizinio parengimo trenerio Aleksandro Kosausko, treniruosis Kaune. Rugsėjo 8-ąją žalgiriečiai išskris į Ispaniją, kur stovyklaus šalia Malagos esančiame miestelyje. Ispanijoje „Žalgiris“ sužais ir pirmuosius draugiškus mačus. Rugsėjo 11-ąją įvyks susitikimas su Madrido „Realu“, o 17-ąją – su Sevilijos „Caja San Fernando“. Kaip mūsų tinklalapį informavo A.Sabonio „Žalgirio“ krepšinio centro generalinis direktorius Ginas Rutkauskas, taip pat planuojama vieną ar keliskart susitikti su Ispanijos žemesniųjų lygų komandomis.
Rugsėjo 20-ąją „Žalgiris“ grįš į Kauną, o jau kitą dieną išvyks į Helsinkį (Suomija), kur dalyvaus tarptautiniame keturių komandų turnyre. Pusfinalyje rugsėjo 22-ąją kauniečiai rungtyniaus su Frankfurto „Opel Skyliners“ (Vokietija), kitame pusfinalyje susitiks Pezaro „Scavolini“ (Italija) ir Espo „Honka Playboys“ (Suomija). Rugsėjo 23-ąją bus žaidžiami turnyro finaliniai susitikimai.
Grįžę iš Helsinkio žalgiriečiai iki spalio pradžios treniruosis Kaune. Pasiruošimą sezonui „Žalgiris“ užbaigs Sankt Peterburge, kur spalio 2-3 dienomis įvyks A.Belovo-V.Kondrašino atminimo turnyras. Jame be Kauno klubo dar dalyvaus Maskvos CSKA (Rusija), Sopoto „Prokom Trefl“ (Lenkija) bei Zagrebo „Cibona“ (Kroatija).
Sugrįžęs iš Rusijos „Žalgiris“ pradės kovas LKL čempionate.

Komentarai