Žalgiriečiai išskrido į Suomiją 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai tik vakar grįžo iš treniruočių stovyklos Torre del Mar miestelyje netoli Malagos (Ispanija), o jau šiandien išskrido į Helsinkį (Suomija), kur dalyvaus tarptautiniame keturių komandų turnyre „Opel Cup“. Rytoj 20 val. pusfinalyje kauniečiai rungtyniaus su Frankfurto „Opel Skyliners“ (Vokietija), kitame pusfinalyje susitiks Pezaro „Scavolini“ (Italija) ir Espo „Honka Playboys“ (Suomija). Poryt, rugsėjo 23-ąją, bus žaidžiami turnyro finaliniai susitikimai.
Į Suomiją išvyko 11 krepšininkų – tai Vidas Ginevičius, Tanoka Beard, Ainars Bagatskis, Mindaugas Timinskas, Arvydas Sabonis, Paulius Jankūnas, Artūras Javtokas, Simonas Serapinas bei su pagrindine komanda jau Ispanijoje stovyklavę Gediminas Navickas, Martynas Andriuškevičius bei Andrius Aleksandrovas. Su komanda taip pat išskrido ir vyriausiasis treneris Antanas Sireika, kuris dėl lėtinio plaučių uždegimo negalėjo dalyvauti treniruočių stovykloje Ispanijoje.
Kaune liko Darjušas Lavrinovičius, kuris reabilitaciją po kojos traumos tęs Lietuvoje. Dėl rugsėjo 9-ąją dieną atliktos dešinės rankos mažojo piršto operacijos į Suomiją neišvyko ir Dainius Šalenga.

Komentarai