Eurolygos vadovai vieši Kaune 0

Kauno “Žalgirio” krepšinio klubo 60-mečio proga vakar į Lietuvą atvyko ULEB Eurolygos vadovas Jordi Bertomeu bei jo pavaduotojai. Rytoj 12 valandą įvyks Eurolygos generalinė asamblėja, o vakare – stipriausios Europos lygos atidarymo rungtynės tarp “Žalgirio” ir Tel Avivo “Maccabi”.
Vakar Eurolygos vadovai viešėjo TV3 televizijoje, kur diskutavo apie ULEB pasiūlymus televizijoms, dabartinę situaciją bei TV keliamus pageidavimus.
Vakare ULEB vadovybė pakvietė į vakarienę “Avilio” restorane žiniasklaidos atstovus iš didžiausios Lietuvoje “Respublikos leidinių grupės”, “Kauno dienos”, TV3, LTV, KRTV ir “Tau”.
Šiandien Eurolygos vadovai pietaus kartu su A.Sabonio “Žalgirio” krepšinio centro vadovais A.Saboniu, G.Rutkausku, G.Navikausku.
Rytoj ryte prieš generalinę asamblėją J.Bertomeu kartu su kitais ULEB vadovais savo vizitu pagerbs Arūno Pakulos ir Taurio Stumbrio kapus Petrašiūnų kapinėse. Rytoj 20 val. Sporto halėje įvyks J.Bertomeu spaudos konferencija apie vykusią generalinę asamblėją ir jo sprendimus.

Komentarai