Dainius Šalenga „McDonald’s žvaigždžių alėjoje“ 0

Prie “McDonald’s” restorano Kaune praėjusiais metais atidarytą “Žalgirio” krepšininkų šlovės alėją vakar papildė dar vienas žaidėjas – Dainius Šalenga.

Takas prie įėjimo į “McDonald’s” restoraną yra pavadintas “Žvaigždžių alėja”. Čia savo delnų įspaudus praėjusiais metais paliko keturi žalgiriečiai – Arvydas Sabonis, Mindaugas Timinskas, Tanoka Beard’as ir prieš šį sezoną komandą palikęs Ed Cota. Simboliška, kad delno įspaudą vakar paliko dar vienas iš Lietuvos krepšinio lygos čempionų ekipos lyderių, ryškia persvara balsavimo metu krepšinio sirgalių išrinktas Dainius Šalenga.

Šventė “McDonald’s” restorane prasidėjo 12 val. 30 min. Į restoraną atvykę žalgiriečiai pasisveikino su gausia minia krepšinio sirgalių ir nuėjo į restorane papietauti. Bepietaujant  žalgiriečiams jaunieji krepšinio mėgėjai dalyvavo viktorinoje. Buvo užduota 10 klausimų apie Kauno “Žalgirio” žaidėjus bei restoraną “McDonald’s”. Pirmieji penki “Žalgirio” gerbėjai, atsakę į pirmus 5 klausimus, gavo dovanų Kauno “Žalgirio” komandos knygutę bei nemokamus pietus restorane, tuo tarpu pirmieji penki atsakę į kitus penkis klausimus, gavo galimybę sudalyvauti tritaškių konkurse. D.Šalengai pamokius kitus konkurso dalyvius kaip reikia mesti į krepšį, visų žaidėjų metimai buvo taiklūs ir kiekvienas iš jų laimėjo “Žalgirio” komandos marškinėlius.  Be to, iš visų “McDonald’s” restorane balsavusių už Dainių Šalengą “Žalgirio” gerbėjų burtų keliu buvo išrinktas vienas laimingasis, kuriam atiteko Kauno “Žalgirio” apranga su 9-tuoju numeriu bei savo norima pavarde.

Žalgiriečių apsilankymas “McDonalds” restorano “Žvaigždžių alėjoje” – vienas pirmųjų krepšinio sezono uždarymo renginių.

Komentarai