Laimėtos trečios rungtynės SEB BBL turnyre (papildyta) 0

Šiandien Estijos sostinėje Kauno “Žalgirio“ komanda žaidė trečiąsias SEB BBL čempionato rungtynes su vietos BC „Kalev/Cramo“ ekipa. Talino ekipai tai buvo antrosios rungtynės 2005-2006 m. sezone. Pirmąsias jie taip pat pralaimėjo Latvijos „Ventspils“ komandai. Tuo tarpu kauniečiai iki šiandien buvo iškovoję 2 pergales, nugalėję „Valmiera/Lačplešu Alus“ (Latvija) ir „TU/Rock“ (Estija) komandas.

Žalgiriečiai rungtynes pradėjo tokios sudėties: T. Beard’as, P. Jankūnas, R. Freeman’as, S. Serapinas ir E. Cota.

Rungtynes, rezultatu 72:59 (21:21, 19:10, 16:13, 16:15), laimėjo „Žalgiris“.

Rezultatyviausi kauniečių gretose buvo: T. Beard’as – 16 taškų (7 atk. kam.), P. Jankūnas – 14 taškų, R. Freeman’as – 8 taškai (4 atk. kam., 4 rez. perd.), V. Ginevičius – 7 taškai (4 rez. perd., 2 per. kam.).

Po rungtynių komandos treneris Gintaras Krapikas pasidžiaugė, kad žaidėjai aikštelėje atrodė geriau negu vakar. „Tiek žaidimas gynyboje tiek ir puolime atrodė geriau. Užtikrinta aikštės gynyba leido kontroliuoti rungtynių eigą. Komandos lyderiai žaidė taip, kad galėtų rungtyniauti ir jaunesni žaidėjai. Šiandien aikštelėje pasirodė visi žaidėjai. Neblogai atrodė V. Dilys ir A. Aleksandrovas. Aišku jaunimas jaudinasi išėję į žaidimą, bet praėjus laikui, atrodo tikrai neblogai. Žinoma, visi dar turime tobulėti tiek individualiai tiek kaip komanda. Todėl mes tikimės, kad žaidimas gerės sezonui einant į priekį.“

Komentarai