T.Beardas: „Sėdėjimas ant suolelio žudo“ 0

Arijus ŽAKAS, Krepsinis.net

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtojo turo rungtynėse įtikinamai 88:70 įveikė Trevizo „Benetton“ komandą iš Italijos ir iškovojo trečiąją pergalę. Komandai vis dar negalėjo padėti trečiąsias rungtynes iš eilės dėl traumos praleidęs ekipos kapitonas Tanoka Beardas, kuris išreiškė viltį grįžti į aikštelę kitą savaitę.

– Ar patiko rungynės?

– Vaikinai sužaidė puikiai. Gerbiame Trevizo „Benetton“ klubą, kuris yra vienas Eurolygos favoritų, tačiau mūsiškiai žaidė neįtikėtinai gerai. Žalgiriečiai puikiai atakavo krepšį, perdavinėjo kamuolį ir žaidė gražų komandinį krepšinį. Komandinis žaidimas yra vienas didžiausių mūsų komandos pranašumų. Vakar parodėme, kad net ir ne pilnos sudėties galime žaisti gerai bei nugalėti tokias stiprias ekipas kaip „Benetton“. Nors negaliu padėti komandai, džiaugiuosi, kad jai sekasi gerai. Tai reiškia, kad turiu laiko pilnai atsigauti po patirtos traumos ir sugrįžęs į aikštelę padėti klubui.

– Ar sunku stebėti savo komandos pasirodymą nuo atsarginių žaidėjų suolelio?

– Tai mane žudo. „Žalgiris“ žaidė labai gerai, o stebėti visą tai nuo atsarginių žaidėjų suolelio yra labai sunku. Norisi išbėgti į aikštelę ir būti komandos dalimi. Greitai, labai greitai jau būsiu pasiruošęs rungtyniauti. Labai norėjau žaisti ir vakarykštėse rungtynėse, tačiau kojos skausmai neleido to padaryti. Smagu, kad ir be manęs kauniečiai žaidė puikiai.

– Tai reiškia, kad kitą savaitę jus jau žaisite?

– Tikiuosi. Noriu tikėti, kad žaisiu, tačiau pasakyti, kad tikrai išbėgsiu į aikštelę – negaliu, nes viskas priklauso nuo to, kaip greitai gis koja, tačiau tikiuosi, kad viskas bus gerai.

Komentarai