Su Prancūzijos čempionais – be T.Beardo 0

Kauno „Žalgirio“ kapitonas Tanoka Beardas dar negalės padėti savo komandai. Legionierius neįžengs į aikštelę, kuomet „Žalgiris“ kovos su „Strasbourg“ krepšininkais iš Prancūzijos, veikiausiai jis negalės padėti savo komandai ir kitose Eurolygos varžybose Italijoje, kuriose žalgiriečiai žais su Bolonijos „Climamio“ . Pasak „Žalgirio“ gydytojo R.Narkaus, T.Beardas galės rungtyniauti mažiausiai po dešimties dienų. Traumos gydymas užsitęsė, nes prasidėjo čiurnos raiščių uždegimas, todėl reikia laukti, kol pėda visiškai sugis. Šiuo metu T.Beardo kojai daromos įvairios procedūros, buvo įdėtas įtvaras, kad koja pabūtų ramiai, nejudėtų.

R.Narkus prognozuoja, kad yra šansų, jog amerikietis prie ekipos galės prisijungti gruodžio 17d., kai LKL čempionate Lietuvos čempionai susitiks su Vilniaus „Lietuvos rytu“.

Problemų su kojos čiurna turėjo ir Vidas Ginevičius bei Simonas Serapinas. R.Narkus sakė, kad šie krepšininkai skausmą jaučia ir dabar, tačiau tiek V.Ginevičius, tiek S.Serapinas intensyviai treniruojasi ir gali žaisti.

Eurolygos rungtynėse su „GHP Bamberg“, kojos čiurną susižeidęs ir trumpam aikštę buvo palikęs P.Jankūnas, pet pastarąjį mačą „Žalgirio“ puolėjas dar susimušė ir kelį. Būtent dėl šios priežasties sekmadienį P.Jankūnas nežaidė LKL mačo su Kėdainių „Nevėžiu“. Tačiau šiuo metu žalgirietis treniruojasi su komanda ir tikrai pasirodys rungtynėse su „Strasbourg“ ekipa.

Dešinės kojos kelio sumušimą turi ir R.Freemanas, šiandien rytinėje treniruotėje amerikietis pasirodė, tačiau nesportavo, jam buvo atliekamos įvairios procedūros. Bet vakare legionierius jau treniravosi kartu su komandos draugais.

R.Narkus patikino, kad ketvirtadienio dvikovoje su „Strasbourg“ klubu, R.Freemanas galės padėti savo komandai ir Kauno sporto halėje susirinkę žiūrovai išvys jį rungtyniaujantį.

Komentarai