Mokėjimo kortelė „Žalgiris MASTERCARD“ 0

Krepšinis – aistra, vienijanti tūkstančius: kai nekantriai lauki rungtynių pradžios, kartu su visais skanduoji savo mėgstamos komandos pavadinimą, džiaugiesi kiekvienu taikliu metimu.

Būtent tokiems krepšinio aistruoliams ir Kauno „Žalgirio“ ekipos gerbėjams bankas SNORAS, bendradarbiaudamas su “Žalgiriu”, išleido naują mokėjimo kortelę „Žalgiris MasterCard“, kurią turėdamas visada būsi tarp aistringiausių krepšinio sirgalių.

Ši kortelė buvo pristatyta vakar, spaudos konferencijos metu, kuri įvyko Vilniuje, pramogų ir verslo centre „Forum palace“ esančiame „All tars“ sporto bare. Renginyje dalyvavo banko „Snoras“ prezidentas Raimondas Baranauskas, Kauno “Žalgirio” vyriausiasis treneris A.Sireika bei kiti klubo bei banko atstovai. Po kortelės pristatymo banko „Snoras“ prezidentas Raimondas Baranauskas pirmąją kortelę įteikė „Žalgirio“ vyriausiajam treneriui Antanui Sireikai ir paprašė perduoti vardinę kortelę klubo prezidentui Arvydui Saboniui.

“Ši Žalgirio mokėjimo kortelė išties buvo didžiulis siurprizas ir staigmena mums. Pažinodami savo sirgalius, mes nuoširdžiai tikimės, kad naujoji “Žalgirio” kortelė dar labiau suvienys mūsų fanus, o kartu ir sirgalius su mūsų komanda. Tai, kad nuo šiol kiekvienas sirgalius galės asmeniškai įtakoti paramos dydį komandai mus ir džiugina, ir dar labiau įpareigoja. Žinodami, kad mus remia tūkstančiai sirgalių visoje Lietuvoje, mes dar labiau stengsimės džiuginti sirgalius ir rėmėjus naujomis pergalėmis. Taigi, visos komandos vardu norime pasakyti didžiulį ačiū už komandai ir visiems mūsų sirgaliams pateiktą siurprizą.” – sakė UAB “A.Sabonio Žalgirio krepšinio centras” valdybos pirmininko pavaduotojas G.Navikauskas.

Vardinė „MasterCard“ kortelė yra originalaus dizaino – su apvaliu kampu ir jame pavaizduotu krepšinio kamuoliu.Su „Žalgiris MasterCard“ kortele bilietus ir abonementus į varžybas bus galima įsigyti su 5 proc. nuolaida, o išskirtinei “Žalgirio” sportinei atributikai bei suvenyrams bus taikoma net 10 % nuolaida. Be to, kortelė “Žalgiris MasterCard” suteiks galimybę asmeniškai paremti “Žalgirio” komandą. Kortele atliekant bet kokią operaciją, bankas SNORAS savo sąskaita 0,1 % nuo operacijos sumos perves “Žalgiriui”. Šių kortelių kiekis yra ribotas – iš viso išleista 10 tūkstančių “Žalgiris MasterCard”.

Šios kortelės unikalus dizainas ir ribotas tiražas leis nuolat jaustis aistringiausių „Žalgirio“ sirgalių būryje.

Komentarai