Laimėk „Šiaulių tauro televizorių“ 0

„Šiaulių tauro televizoriai“ – didžiausia, gerai žinoma visos Europos pirkėjams televizorių gamybos įmonė Lietuvoje, kartu su Kauno „Žalgiriu“ organizuoja žaidimą „Laimėk Šiaulių tauro televizorių“.

Pirmasis šio žaidimo pusfinalis įvyko rungtynių Eurolygos TOP 16 Kauno „Žalgirio“ ir Barselonos „Winterthur FCB“ rungtynių metu. Vakar jau buvo atrinkti du laimingieji, kurie pateko į „Laimėk Šiaulių tauro televizorių“ žaidimą finalą ir turės galimybę laimėti 20 colių LCD televizorių.

„Šiaulių tauro televizorių“ gaminami televizoriai skystųjų kristalų ekranu tai kokybės kainos ir funkcionalumo derinys. Skystųjų kristalų bei kineskopiniai televizoriai, kurie yra patrauklaus ir modernaus dizaino, optimalių išmatavimų, gerai vertinami klientų. Puikius televizorių techninius duomenis patvirtina ir Europos bandymų centruose suteikti sertifikatai.

2006 metais 20 colių įstrižainės televizorius skystųjų kristalu ekranu buvo apdovanotas metų gaminio nominacija ir aukso medaliu

Žaidimo taisyklės:

„Laimėk Šiaulių tauro televizorių“ antrasis pusfinalis vyks antrųjų Eurolygos TOP 16 rungtynių metu, kuomet žalgiriečiai susitiks su Malagos „Unicaja“ krepšininkais. Žaidimo metu iš Kauno sporto halėje susirinkusių žiūrovų atrenkami 4 žmonės, pagavę „Žalgirio“ šokėjų mestus keturis kamuoliukus.

Kiekvienas žaidėjas turi pataikyti į krepšį tris kartus–

1 kartą iš po krepšio,

1 kartą nuo baudų metimo linijos,

1 kartą nuo tritaškio linijos.

Pirmi du žaidėjai, greičiausiai pataikę nuo visų trijų zonų, patenka į žaidimo FINALĄ, kuris įvyks kovo 30 dieną, rungtynių su Pirėjo „Olimpiacos“ metu.

Komentarai