„Žalgiris – SM“ įspūdinga pergale pradėjo turnyrą Vilagarsijoje (papildyta) 0

Kauno „Žalgirio – SM“ ekipa pergalingai pradėjo savo pasirodymą aštuonių komandų velykiniame krepšinio turnyre Ispanijoje, Vilagarsijos mieste. Šiandien kauniečiai sutriuškino Salonikų „Aris“ krepšininkus iš Graikijos rezultatu 103:62. Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo V.Štimacas, pelnęs 31 tašką ir atkovojęs 11 kamuolių (37 naud. koef.), 22 taškus pridėjo V.Jasikevičius, jis pataikė keturis iš penkių mestų tritaškių. 15 įmetė A.Aleksandrovas, 12 – V.Dilys.

„Kontroliavome mačo eigą nuo pat pirmųjų minučių, agresyviai atakavome, dominavo greitas „pirmo perdavimo“ krepšinis, o varžovai dažnai nespėdavo gynyboje. Žaidėjai aikštėje atidavė visas jėgas, nei vienam jokių priekaištų negaliu pasakyti. Galima labai pagirti V.Jasikevičių, kuris parodė visas stipriąsias savo puses, jis ne tik puikiai atakavo, bet ir sėkmingai vadovavo komandai bei labai svariai prisidėjo prie pergalės.“ – po rungtynių sakė „Žalgiris – SM“ vyriausiasis treneris R.Samulėnas.

Rytoj „Žalgirio“ jaunimas susitiks su Milano „Armani Jeans“ krepšininkais iš Italijos. „Stengsimės išlaikyti tą patį žaidimo ritmą, kaip ir šiandien“ – pažymėjo R.Samulėnas.

Kiti šios dienos rezultatai:

„Barcelona“ – „Unicaja“ 66:78

„Estudiantes“ – CSF 90:69

„Armani Jeans“ – „Dinamo“ 68:81

Nuotrauka: Inaki Abella, solobasket.com

Komentarai