A.Bagatskis: „Vėl nedaug pritrūko“ 0

(http://www.krepsinis.net/) Pirmadienį Vilniuje vietos „Lietuvos rytas“ trečią kartą įveikė Kauno „Žalgirio“ ekipą. Po sudėtingo ir įtempto mačo abiejų komandų treneriai pasidalino mintimis apie dvikovą.

“Žalgirio” treneris Ainaras Bagatskis: Vėl nedaug pritrūko. Truputį pritrūko gynyboje. Atsiranda vaikiškos klaidos. Palikome laisvus žmonės. Jei pataiko Mujezinovičius – nieko blogo, bet Jasaičiui negalima leisti mesti laisvam.

Sunku žaisti visas rungtynes su tokia pražangų našta. Kai kurie jų buvo pagrįsti, kai kurie – ne. Pabaigoje trūko žaidėjo, kuris galėtų imtis iniciatyvos. Freemanas nesužaidė savo geriausių rungtynių. Pabaigoje viskas buvo sumanyta gerai, bet Serapinas suklydo. Liepiau mesti iš toli, jei nebus geros progos mesti iš po krepšio. Tuo labiau, kad pratęsimui žaidėjų turėjome nebe daug.

Paskutinėmis akimirkomis reikėjo bauduoti kitą žaidėją, nes Štelmaheris yra šaltakraujiškas žaidėjas. Kodėl prastai metėme baudas? Krepšys per mažas. Nėra nieko neįmanomo, reikia laimėti kiekvienas rungtynes. Nekreipiu dėmesio į rezultatą – šansas visada yra.

“Lietuvos ryto” treneris Nevenas Spahija: “Atlikome gerą darbą, rezultatas jau 3:0. Bet tai buvo sudėtingos rungtynės. Dabar suprantate, ką reiškia geras atsarginis suolelis. Šiandien vėl sužaidė nauji žaidėjai ir galiausiai laimėjome dar kartą.

Kiekvieną kartą namie jaučiame spaudimą, nes visi tikisi lengvos pergalės, bet tai yra ne toks atvejis. Javtokas prametė kelis lengvus metimus ir galbūt tai jį šiek tiek sutrikdė. Pakeitėme žaidimo ritmą, žaidėme su Hariu ir įgavome pranašumą. Daug klydome, bet geriau metėme baudos metimus.

Kas turėtų atsitikti, kad pralaimėtume keturias rungtynes? Nežinau.

Komentarai