„Žalgiris TV savaitė“: nuo rungtynių dvejose lygose iki interviu su žalgiriečiais 0

Kiekvieną sekmadienį nuo 20 val. televizijos „INIT TV“ eteryje apžvelgiamos Kauno „Žalgirio“ klubo gyvenimo savaitės šįkart žiūrovams siūlė nusikelti nuo rungtynių Pasvalyje iki interviu su komandos atstovais.

Žalgiriečiai savaitę pradėjo išvyka į Pasvalį, kur LKL čempionate susitiko su vietos „Pieno žvaigždžių“ ekipa. Rungtynes Pasvalyje keitė išbandymas Eurolygos dvikovoje Kaune su Madrido „Real“. „Žalgiris TV savaitės“ žiūrovų lauks abiejų rungtynių įsimintiniausių momentų rinkinys bei komentarai apie dvikovas.

Naujausioje kassavaitinėje laidoje krepšinio gerbėjai išvys ir interviu su „Žalgiryje“ žaidžiančiu Vokietijos krepšinio talentu Isaiah Hartensteinu, kuris pasidalino mintimis apie gruodį vykusį Europos jaunių čempionatą ir žaidimą Kaune.

Laidos pabaigoje – išsamus interviu su Kauno „Žalgirio“ komandos direktoriumi Pauliumi Motiejūnu. Kaunietis dalinosi mintimis apie savo krepšininko karjerą, darbą „Žalgiryje“ bei ateities tikslus su komanda.

#ZalgirisTV savaitė (2017.01.22) (18 laida)Prisiminkime dar vieną mūsų komandos savaitę kartu su „Žalgiris TV Savaitės“ laida! Nuo rungtynių Pasvalyje ir dvikovos su „Real“ iki interviu su I.Hartensteinu ir P.Motiejūnu. #ZalgirisTV

Posted by BC Žalgiris Kaunas on Monday, 23 January 2017

Komentarai